Şimdi Ara

2 Monitör Arasında Kaldım Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu 2 mönitör arasında kaldım 1.http://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx2257-mhd-21-5-1ms-analog-hdmi-display-amd-freesync-full-hd-oyuncu-monitor-p-BD804850 + 75Hz, Freesync ve tepki süresi 1ms ama tn panel
    2.http://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx2363smhl-23-2ms-analog-2xhdmi-mhl-full-hd-ips-led-monitor-p-BD804439 ise 60 Hz Tepki süresi 2ms SuperClear ips panel sizce hangisini seçmeliyim göz sağlığı açısından ekran kartım rx 480

• IPS ekranlar renk konusunda çok daha iyidir bu bir gerçek. Ama oyun için alınacaksa Freesync önemli bir avantaj. Çok uçurum fark yaratıcak bir fark yok; birisi 1ms birisi 2ms. Tasarım vs şeyler ile uğraşılıyorsa IPS panelli bir monitor her zaman tercihtir.
    Cpu: AMD Ryzen 7 1700 | Motherboard: Asus Rog Crosshair Vi Hero | Gpu: MSI RTX2080 GAMING X TRIO | Os: Windows 10 Professional | Ram: Corsair Vengeance LPX 16Gb 3200Mhz Ddr4 | Monitor: Viewsonic xg2703-gs 165Hz
    Case: Thermaltake Spedo Advance Package Full Tower | Hdd:Samsung 250gb Evo Ssd | Keyboard: Logitech G105 Gaming | Mouse: Steelseries Sensei Raw Frost Blue | Headset: Steelseries siberia v2
    Steam ID : Circ / Battlenet : Circ
  • Oyun için freesync ama geri kalan herşey için ips.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2ms IPS panel demiş bunu yazılım ile düşürüyor normal şartlarda 5ms IPS paneller olur. Ekran kartınız RX480 freesync destekliyor. Kullanım amacın ne olacak oyun ise tn paneli tercih edilir.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.