Şimdi Ara

2.Metin2den sonra ekran çok hızlı dönüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim sorunum ; 1.Metin2yi açıyorum onda sorun yok. 2. Metin2yi açtığımda 3.4.5. ..... hepsinde dahil kamera sorunu var. Şöyle ki ekranı sağa sola çevirdiğimde aşırı derece hızlı dönüyor ve oynancak gibi değil. Sorun için çözümlerinizi bekliyorum lütfen.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: l0v3ly

    Arkadaşlar benim sorunum ; 1.Metin2yi açıyorum onda sorun yok. 2. Metin2yi açtığımda 3.4.5. ..... hepsinde dahil kamera sorunu var. Şöyle ki ekranı sağa sola çevirdiğimde aşırı derece hızlı dönüyor ve oynancak gibi değil. Sorun için çözümlerinizi bekliyorum lütfen.

    Onun sebebi bilgisayarınız donuyor sağa kaydırdığınızda geç algılıyor siz bidaha sağa çeviriyorsunuz algılamadı diye oda bir anda hepsini döndürüyor
  • Dostum yorumun icin tesekkur ederim. Onla alakasi yok..Soruna gelece olursak m2 config bolumunde ekran cozunurlugunu ayarladiktan sonra frekans 60 olmasi gerek.(bazilarinda 50-75) benimkinde 2-3alternatif cikmasi gerekirken 50-60 tanee alternatif sacma deger cikiyor ve o an secili deger 61. Her girisimde 60yaptigim zaman bazen duzeliyor.. Ama surekli bu sekilde ugrasamam.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: l0v3ly

    Dostum yorumun icin tesekkur ederim. Onla alakasi yok..Soruna gelece olursak m2 config bolumunde ekran cozunurlugunu ayarladiktan sonra frekans 60 olmasi gerek.(bazilarinda 50-75) benimkinde 2-3alternatif cikmasi gerekirken 50-60 tanee alternatif sacma deger cikiyor ve o an secili deger 61. Her girisimde 60yaptigim zaman bazen duzeliyor.. Ama surekli bu sekilde ugrasamam.

    Bilgisayar yavaş o yüzden
    teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.