Şimdi Ara

2 MEGAPİXEL LG P-7200 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
10.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GS_1905

Daha fazla foto içinhttp://www.mobile-review.com/review/lg-p7200.shtml

Vallaha çok sağol be abi, nasıl teşekkür edebilirim bilemiyorum

Rıza, espriye koptum

• Ne demek bomber hocam....

Yalnız bu makine hakikaten güzel ama nedense forum ahalisinin pek ilgisini çekmedi.. Nedeni LG olması mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GS_1905 -- 16 Ocak 2006 21:16:51 >
  • foto ya bogdun bizi hocam ya
  • eline saglik hakkaten güzel fotolar
  • samsung e-730un kopyası! tuşlardaki rakamlar, ekran yazı tipleri dış ekran altındaki 3 tuş... ele büyük mü gelir acaba?
  • o kadar büyük gözükmüo
  • resimleri inceledim bayya çoktularhoş telefona benziyor.
  • hakkaten süper telefon ya
  • Öncelikli görevimiz foruma hizmettir arkadaşlar ne demekk....
  • Arkadaşlar, tamam cihazın gerçekten hoş bir tipi var herşeyden önce. Ekran ve özelliklerde yerinde. Mp3, BT, 2MP Kamera hoşta cihazda EDGE yada 3G yok..

Hadi bunları geçtik.. HEPSiNDEN ÖNEMLİSİ Stand-by Up to 100 h / Talk time Up to 2 h
  • Pil ömrü çok kötü

Ama dizayn ve özellik bakımdan
  • ya ben şimdi tel. bakıorum harıl harıl. kapaklı olsun ve radyolu olsun muhakkak istiyorum. kamera özellikleri o kdr önemli diil. ne tavsiye edersiniz. maXimum 400'e kdr çıkarım ama heee
  • Alalı 2 hafta oldu her gün daha da seviyorum telefonumu gerçekten farklı bir güzellik çünkü bıktım nokiadan kusucam artık tinercinin elinde bile nokia var
    bu telefon hakikaten tam bir fotoğraf makinesi hatta fotoğraf makinesine telefon koymuşlar gibi bişey. ekranı yan çevirip 3gp ye çevirdiğim filmleri kulaklığı ile keyifle izliyorum doyumsuz bir telefon tek eksiği bana göre yeni olduğu için pc ile yazılım sorunu, bilen arkadaşlar var ise sevinicem içinden çıkan yazılım işime yaramıyor
    lg ye uyumlu senkronizasyon programı bilenler yardım edin lütfen mesela mesajlara pc den ulaşmak istiyorum
  • arkadaslar bu telefon hakkında yaptığım arastırmada LG nin servis hizmetlerinin panasonic tarafından verildiği ve en dandik servisin panasonic olduğu ,2. elinin çok zor satıldığı birçok telefoncunun satmadığı,konusma süresi olarak baya kötü gözüküyor,bende almak istedim ancak telefoncum abi para kazanmak isterim satarak ama sana kıyamam dedi bencede önemli bence almak isteyenler 2 değil 3 kere düsünmeli az uz para verilmiyor saygılar....
  • evet dostum bu bir türkiye gerçeeği panasonic lg gibi markalar hem teknik servis hemde 2. el değeri olarak çok büyük zarar ettiriyor kullanıcılarına.

ama bu telefonu alack olan ben bunu en az 2 yıl kullanırım diyporsa ona bir sözüm yok tabi.
  • ekran kalitesi çok iyi, fotoğraf kaliteside gündüzleri çok iyi fakat geceleri okadar çok resim ayarı olmasına rağmen karıncalı ve karanlık resim çekiyor, şarjı çok az gidiyor fiyatıda çok yüksek.
  • gerçekten şarj ve servis olayı olmasa fiyatı normal denebilir

ama fiyatı o kadar kasan diğer markalarla aynı

insanları lg ye alıştırmak için biraz daha ucuz yapmalılardı bence

ben telefonu kullanmadım, alasım var kapalı haline baktım dizayn mükemmel karizmatik ama tuş takımı çok kötü :)
  • Süper karizması var
  • alan yok mu yaw :D
  • çok güzel telefon telefoncuda gördüm 2 gün önce felan bence almalısın çok güzel yapmışlar telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LooK -- 22 Ocak 2006 2:33:07 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.