Şimdi Ara

2 Mage- 2 warior- 2 Rogue - 2 warlock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler biz iki üniversite arkadaşı aynı evde kalıyoruz ve yanyana 2 pc miz war. ben wow oynadım bi süre ve arkadaş ta silkroad tan wowa geçiz yapıyor. şimdi sorum şu. fantazi yapmak istiyoruz 2 tane yan yana kasacak char ne olabilir. yorumlarınızı beklyiroum.

• 2 mage güzel oynar :)
    farm olsun pvp olsun :D..
    Aralara zıplayıp AOE adam kesersiniz.

tabi bunun dezavantajları da var.
    cloth itemleri paylaşacaksınız.
    Guildlerde mage için 2 tane yer olacakmı (Gerçi mage e pek sorun olmaz sanırım guild).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yamuk -- 5 Eylül 2007; 20:41:43 >
  • bana soracak olursan 2 rogue yan yana cok guzel iş gorur... bunun harıcınde 2 warrior lvl kasarken bıldıgın ızdırap olur ve aynı zamanda da pvp de bır bırlerıne pek destek olamazlar... 2 warlock guzel ıs gorebılır, 2 paladın i öldürebılen olmaz 2 shaman elementalde tek seferde bır kısıyı yere alırsınız 2 sn ıcınde, 2 druid bence yaramaz, 2 hunter tam ayar kadro hemde kasması kolay, 2 priest eglencelı olur...
    aklıma gelenler bunlar dah adetaylı bılgı ıstersen sole yardımcı olmaya calısırım..
  • 11 yıllık arkadaşım. onunla ilk ultimaya başlamıştık nebulka ve noir ve tonla server. ordan knighta geçtik 75 char kastık(Char duruyor agaç gibi), sonra lineage 2 hobby serverinda deliler gibi kasmıştık. tabiki bunların hepsi kapandı kapanmıyacak bir rpg istiyoruz. 2 mage demiştim kankama ve bana dediği ilk laf arkadaşlıgımız bozulmasın :D item kavgası falan demişti. bende tailoar kasarım senin için :D oda alchemy kasar paşalar gibi kasarız dedim :D
  • 2 mage eglencelı olur aslında hehe sole yapsanız daha guzel olur bırınız herb bırınız alc ve ıkınızde taılor cunku hatırladıgım kadarıyla kım taılor ıtemlerı soulbound bu yuzden de ıtem vermekte sorun yasayabılırsınız... bu arada bı tavsıyede daha bulunayım horde acın derım cunku 3 senedır wow oynuyorum kı gordugum butun allıance tarafındakılerın cıddı bır cogunlugu 13 yas altındakı tıpler... hemde hordun racılalları allylara gore daha guzel... bıde alternatıf olarak 2 tanede rogue acarsanız iyi olur derım cunku aynı classtan ıkı tane olanlardan en basarılısı benım gordugum rogueler... bunuda eklemeden edemeyecegım...
  • ^^ally>Horde,Yardimlasmada horde daha kötü (benim server için konuşuyom,değişiklik gösterir),Gnomelere direk ingore cak 13-
  • 2 mage zevkli olur aoe mob kesersiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xibus

^^ally>Horde,Yardimlasmada horde daha kötü (benim server için konuşuyom,değişiklik gösterir),Gnomelere direk ingore cak 13-

hehe serverını sole o zaman ally acacagım zaman senın servera glıorum haberın ola :D
  • 2 frost mage çok güzel
  • karazhan da 2 mage trol aklıma yattı gibi.
  • hayırlı olsun o zaman hehe aynı battle grptayız lvl 70 olunca arenada karsıma cıkmayın ezerım :P hehehe ama aynı bg de karsılasırsak elımdne geldıgıncede yardımcı olurum :D
  • eyw hocam. sglun şimdi geldi sıra addon kısmına baya bi araştırıcam :)
  • birlikte kasmak istiyorsanız

warrior + priest şiddetle tavsiye ederim :) her instance ı birlikte yaparsınız..
  • 2 mage zevkli olur. şahsen isterdim bi arkadaş.
  • Undead açın.
    ilerde tipi yüzünden soğursunuz charlardan.
    Üstünüze item yakışmaz bişi olmaz.
  • gerçekten 2 mage harika olur :) ama party bulurken biiraz zorlanırsınız,zaten neden aynı 2 karakter açıyorsunuzki? . bi warrior bi priest açarsanız serverin kralı olursunuz anında istediğiniz zindana girersiniz,grup questlerini anında yaparsınız
  • bi mage bi sp açın beraber gül gibi kasın
  • aslında prest ile warior ilk fikrimizdi fakat arkadaş waror hastası ve wow da wariorlar pvp de ezik oldugunu söyler herkez. forumlarda dolaşırken warior ezik kelimesini çok duyacak sogumasın die öyle demiştim.
  • 2 rog açın, bol bol gank yapıp küfür yersiniz

ama item kasmazı dehşet zor olur, kafayı yersiniz biriniz (lvl70 den bahsediyorum, rogue itemleri son bosslardan düşüyo (genellikle) ve 2945902 item arasından düşürceksiniz, kasım kasım kaslırsınız)
  • en iyi sanırsam warior war prest gibi gö<züküyor. peki bize önerebilecek bir addon warmı hocam
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.