Şimdi Ara

2. lise diploması [yardım DH]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar düz lise çıkışlıyım 2 yıllık otomotiv okudum.
    tuvturk muayene istasyonuna başvuru yaptım benden meslek lisesi diploması istediler.
    üniversite diplomam yeterli degilmi dedigimde meslek lisesi diplomanda olması gerek dediler.
    madem düzlise cıkıslıya 2 yıllık diploma yetmiyor neden okutuyorsun beni üniversitede demeden edemedim aslında.
    şimdi meslek lisesine başvuru yapacagım 2 ci lise diploması için.
    otomotiv olacak bolum ama acaba başka bolummu secsem yada başka bir alternatifim olabilirmi

Size danışmak istedim aranızda yardım edebilecek birisi varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monkey D. Dragon -- 12 Ekim 2011; 14:29:43 >

• guncel
  • Liseyi yeniden mi okuyacaksın? Yoksa benmi yanlış anladım. Eğer diploman yoksa başvurma kayboldu de gazeteye ilan ver o gazeteyi müdüre götür, verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

Liseyi yeniden mi okuyacaksın? Yoksa benmi yanlış anladım. Eğer diploman yoksa başvurma kayboldu de gazeteye ilan ver o gazeteyi müdüre götür, verir.

okumadın sanırım düz lise diplomam ve 2 yıllık otomotiv bolumu diplomam var ama duz lise cıkıslı oldugumdan uni diplomam ise yaramıyor meslek lisesi diploması gerekiyormus. o yuzden meslek lisesine basvurmam gerekiyormus okulda ders falan olmayacakmıs sadece sınav yapıyorlarmıs 1 bucuk sene suruyormus galiba tam olarak bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.