co-op olarak aksiyon oyunularindan oynayacaksin sanirim, o zaman:
Left 4 Dead 1 ve 2 Gears 1-2-3 Call of Duty 5 (World at War) Army of two serisi Kiz arkadasinla felan oynayacaksan Lego serisi (eskisi yenisi hep ayni, ucuza bulursun rahat) Halo serisi Red Dead Redemption, bedava co-op paketi var oyunda, hikayesi felan da cok guzeldir (6 co-op gorevi var ama, oyun super)
red dead redemption nasıl oluyor coop. Benim xbox fw li ondan mı oynayamıyorum acaba?
bende bulamadım(orjinal kullanıyorum.)
Xbox live market place'e hic bakmak akliniza gelmedi mi? Rdr' nin en az 3 dlc'si ücretsiz
hepsini indirdim?
quote:
Orijinalden alıntı: clubberkay
mortal kombat.
+3587612313546
mk9 forza re5 pes, fifa
pek fazla split screen sevmediğimden ekranı yarıya bolmeden oynanan oyunları xboxta, diğerlerini pcde oynuyorum. Farkettıysen fps yazmadım re5 dışında mw3 blackops falan pc oyunu bana kalırsa.
Resident Evil 5
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resul Sever -- 8 Aralık 2011; 21:53:38 >
Birkaç gündür tek başıma LEGO Batman oynuyorum. Oyun mükemmel. Tam 2 kişi oynanacak oyun. Oynarken keşke yanımda birlikte oynayacak biri olsaydı diyorum. Kesinlikle öneririm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme