Şimdi Ara

2 Kişilik Bir Aile, Ne Kadar Maaşım Olmalı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teknik Ressamım, Elektrik Projesi Çiziyorum AutoCAD'de

Maaşım, 1.050 TL.

Ev kirasına 350 TL. vericem

Arkadaşlar, diğer harcamalarımız için ne kadar gerekiyo (ASGARİ)???

Nasıl geçincez yaw morallerim çok kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expander_ -- 5 Şubat 2009; 15:55:42 >

• Eşin çalışıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosyal Demokrat

Eşin çalışıyormu
    bence yeter o para ama çok keyfinize düşgünseniz değişir tabii

• öncelikle tebrik ederim zamanla ögreniyorsunuz bıraz kemer sıkacaksınız bıraz özel gıderlerınızı azaltacaksınız
  • eşin de çalışmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosyal Demokrat

Eşin çalışıyormu
    5 milyar idare eder 7 milyar güzel olur... eşin de 5 alsa 10 milyara normal bir hayat sürebilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-93911FC7B

öncelikle tebrik ederim zamanla ögreniyorsunuz bıraz kemer sıkacaksınız bıraz özel gıderlerınızı azaltacaksınız
    o paranın yetmeyeceğini düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSG

Alıntıları Göster
    Kıt kanaat..Rabbim verir rızkınızı..

Hayırlı olsun şimdiden..
  • quote:

Alıntıları Göster
    Eşim şu anda çalışmıycak, Moda Tasarım kursuna gidiyor, sanırım 1 yıla kadar oda 1.000TL üzerinde ek gelir getirebilir ama bellide olmaz malum kriz iş bulamaz ise bu parayla geçincez, de nasıl geçincez
  • 350 Tl kira ile nasıl bir evde oturmayı düşünüyorsun hocam neyse genede o paranın yetmeyeceğini düşünüyorum.
  • quote:

Alıntıları Göster
    ne kadar fazla olursa olsun. bazı şeylere yetmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: reos

ne kadar fazla olursa olsun. bazı şeylere yetmez..

Alıntıları Göster
    1.500 alabilsen yettirebilirsin. Biraz daha kemerleri sıkın arkadaşım. Bu işler kolay değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: panzer_

1.500 alabilsen yettirebilirsin. Biraz daha kemerleri sıkın arkadaşım. Bu işler kolay değil

Alıntıları Göster
    Eşiniz en aşa asgari ücret almalı ki yağınızda kavrulasınız.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ev kira olmasa yeterdi ama, şuan 700 tl ile geçinmek cidden zor. Baya bir kemerleri sıkmanız gerekiyor.

Ek iş yapma şansın yok mu?
  • quote:

Alıntıları Göster
    İnsanlar yaşantılarını bütçelerine göre düzenlerler, istersen 10000TL maaş al yine yaşantın ona göre olacak, yine para yetmeyecek. O yüzden 1050TL ile zorda olsa geçinirsiniz.

Yanılmıyorsam ülkemizde yoksulluk sınırı için belirlenen tutar 1500Tl civarında olması lazım( Devlet kuruluşlarının araştırmaları tabiki çok daha azını söylüyor,aldanmayınız)

Ayrıca ev için ödediğiniz kira bedeli çok yüksek sayılmaz, hatta pekçok büyük şehir için komik bir bedel. İleride tecrübe ve kıdeminiz arttıkça aldığınız ücrette artıcaktır böylece biraz daha rahat edebilirsiniz.

• quote:

Alıntıları Göster
    biraz da yasam tarzı ile alakalı her hafta sonu dısarda yemek yersenız yetmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonobopanzer

350 Tl kira ile nasıl bir evde oturmayı düşünüyorsun hocam neyse genede o paranın yetmeyeceğini düşünüyorum.
    bende çocuk da var 900 lirayla geçiniyoruz ama ev benim o yönden bir sıkıntı yok size de 700 lira yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

bende çocuk da var 900 lirayla geçiniyoruz ama ev benim o yönden bir sıkıntı yok size de 700 lira yeter

Alıntıları Göster
    Aldığın maaş ve ödediğin kiraya bakıcak olursak tutumlu biriysen ve çok para saçmayı sevmiyosan ve ucuz+kalite olayından anlıyosan kafan matemetikle çok uğraşmışsa rahat rahat geçinirsin

Allah Mutluluklar Versin

• quote:

Orijinalden alıntı: ICES NMB

Aldığın maaş ve ödediğin kiraya bakıcak olursak tutumlu biriysen ve çok para saçmayı sevmiyosan ve ucuz+kalite olayından anlıyosan kafan matemetikle çok uğraşmışsa rahat rahat geçinirsin

Allah Mutluluklar Versin

Alıntıları Göster
    Teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için, Bişey daha sorucam :

6 yıllık iş tecrübesi olan bi Elektrik Teknik Ressamı için 1.050 TL. nasıl bir maaş???

• quote:

Orijinalden alıntı: expander_

Teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için, Bişey daha sorucam :

6 yıllık iş tecrübesi olan bi Elektrik Teknik Ressamı için 1.050 TL. nasıl bir maaş???

Alıntıları Göster
    1 Yıl Sonra Evlen Eşinde Çalışmaya Başlar Rahat Geçinirsiniz..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.