Şimdi Ara

2 kere temizlenen klimadan gelen koku.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Evdeki 2 klimaya da profesyonel temizleme işlemi uygulandı. İlk uygulamada iç üniteler söküldü ve detaylı temizlik sonrası tekrar takıldı ancak klimaların temizlik öncesi kötü kokusu geçmedi. Uygulamayı yapan firmayı aradım ve bu sefer de yerinde temizlik yaptılar. Bildiğimiz ilaçlı ve yien detaylı bir temizlikti. Firmaya daha önce de temizletme yaptırmıştım ve memnun kalmıştım. Bu sefer 2 kere temizlik yapmalarına rağmen koku geçmedi. Normal soğutma yaparken koku olmuyor. Klimalar inverter olduğu için ne zaman rölantiye alsa, toz kokusu gibi koku gelmeye başlıyor. Klimaların içine iyice baktım ve gerçekten serpantinler, fan, genel kasa çok temiz. Koku, klimalar soğuk modda çalışırken 26 dereceden sonra geliyor. Mesela 27 dereceye ayarladıysam ve oda o sıcaklığa gelip klima rölantide çalışmaya başlayıp fan dönmeye devam ettiğinde tozumsu bir koku geliyor. İki klimada da durum bu şekilde.

    Sorun hakkında ne yapabilirim? Yardımcı olabilir misiniz?

    Teşekkürler şimdiden.







  • Dış üniteyi de temizlediniz mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: waswa91

    Dış üniteyi de temizlediniz mi?
    Gaz dahili olarak dolaşıyor. Dış üniteyle ilgili bir konu olacağını sanmıyorum. İç ünitede zaten fan havayı dolaştırıyor.
  • Aynı sorunu yaşıyorum. Soğuk hava üflerken hiç sorun yok ama klima rölantiye girdiğinde bahsettiğin koku geliyor. Gree marka multisistem klima kullanıyorum.
    Bu sorunu bilen birilerinin önerilerini bekliyorum.
  • su tahliyesinde küf vardır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.