Şimdi Ara

2 Karakterli Domain Alma Taktiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önce 2 karakterli, 3 karakterli jenerik domain alıp satmış biri olarak geliştirmiş olduğum taktikleri sizlerle paylaşmak istiyorum. Bugün 2 karakterli domain yakalamak için geliştirmiş olduğum bir taktiği paylaşacağım. Öncelikle konu ile ilgili yapmış olduğum video'yu yayınlıyım.



    2 Karakterli Domain Nasıl Yakalanır?

    1. 2 karakterli alıma müsade eden uzantı buluyorum.

    2. Tarayıcımdan Online Kelime Üretici sayfasını açıyorum ve burada 1. aşamadaki belirlediğim uzantı ile birlikte karakterler üretiyorum. Örneğin a*.io yazarsam a harfi ile başlayan tüm olası domainler tek tek listeleniyor bana. Yani * karakteri tüm sonuçları döndürüyor.

    3. 2. Aşamada çıkan sonuçları toplu olarak müsaitliğini araştırıyorum. Bulk domain search veya bulk domain whois tarzında aramalar ile toplu araştırma yapabileceğiniz yerleri bulabilirsiniz ben örnek açısından bir tane veriyim:https://www.101domain.com/bulk_domain_search.htm

    4. Bu kısım zaten boşta bulunan domaini satın alma kısmı oluyor. Domain'i alırken uygun fiyata bulabileceğim ve güvenebileceğim yerlere yöneliyorum ancak şöyle bir durum var. Bazı uzantılar 2 karaktere müsade etse bile domain firması bu domain'i almaya müsade etmeyebiliyor. Hatta bazıları premium domain diyerek yüksek fiyat çekebiliyor. Pek tabi bu durum nic firması tarafından yüksek fiyat belirlenmesi sebebiyle de olabilir bu yüzden oldukça dikkatli ve araştırmacı olmalısınız.


    Ben yukarıda yalnızca örnek bir senaryo verdim. Bu senaryoyu isterseniz çok farklı şekillerde kullanabilirsiniz. Orası da sizin yaratıcılığınıza kalıyor.

    Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin. Yazılan yorumlar hunharca eleştiri olsa bile benim diğer yöntemleri yazmam için ateşleyici olacak.

    Konu linkim: 2 Karakterli Domain Alma

    Bu konuda ilerleyen günlerde farklı yöntemlerimden de bahsedeceğim bu yüzden isterseniz konuyu takip edebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrCytpro -- 11 Şubat 2019; 19:58:48 >







  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.