Şimdi Ara

2 ilan arasinda kaldim. Fiyat,km hangisi uygun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sorunsuz-otomatik-opel-288872583/detay
    2. İlan
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-hatasiz-boyasiz-essentia-comfort-274941335/detay

Arkadaşlar bu 2 araca yorum yapabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evcârâ -- 23 Nisan 2016; 19:32:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu yorum yapacak

• Kisa sürede 200 bine dayanacak, huzurlu kullanamayacaksiniz, sonra satma süreci yoracak vs. Motoruna bi sey olmaz ama piyasa malum, bence dusuk km alin. Max 130 bin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Kisa sürede 200 bine dayanacak, huzurlu kullanamayacaksiniz, sonra satma süreci yoracak vs. Motoruna bi sey olmaz ama piyasa malum, bence dusuk km alin. Max 130 bin.

Eyvallah hocam. 1.3 yeter mi yokuslarda felan

• 2009 model için uçuk rakam.7 yaşında nihayetinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemali74

2009 model için uçuk rakam.7 yaşında nihayetinde.

Sizce Kaç olmalı hocam? Fiyatlar genel olarak yuksek degil mi

• Güncel. Yapacaginiz yorumlar cok onemli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iki sistem arasinda kaldim
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.3 diyince tuylerim diken diken oluyor.4 kisi oldugunda hantal olan aracun iyice oldugu yere yapismasi hakeza klima acik oldugunda da.2011 modelini 6-7 ay once sattim.90 binde sedan kasa enjoy plus.Dolu vurugu vardi.40 bine verdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat çok yüksek. km de uçmuş. çok kısa sürede triger, sarj dinamosu, klima kompresoru, turbo, enjektör, gibi maliyeti çok yüksek parçaları değiştirmeniz gerekecek. alıyorsanız üstünden en az 10 bin tl kırparak alın yoksa bu araba size 50 bin tl ye mal olacak...

aynı aracın 2008 ini bir arkadaşım için ben kontrol edip satın almıştım. 27500 e almıştık 2 sene önce bu fiyatlar nedir böyle akıl alır gibi değil.
  • Model,donanım ve km'ye göre fiyatı yüksek o araç max 35 eder.42-43'e 111.Yıl 2011 Model düşük km'leri mevcut.

İlandaki aracı 2 dk'lık aramada buldum Pazarlıkla 42-43'E alınır.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2011-opel-astra-enjoy-111-yil-daha-dolusu-yok-hatasiz-253113582/detay
  • evcârâ E kullanıcısına yanıt
    İlan fotoları sanayide çekildiyse o aracı almam ben.
  • Yok artık daha neler
  • 3 yıl sürdüm. astra h 2010 essentia + konfor paket.

2 kişi kullanırsanız.

Şehiriçi 5 km lik yerlerde (ortalama 20 km/h) 8lt ile - 10lt yakar.

Şehir dışı 90-110 km/h giderseniz 4.8 lt yakar.

Yokuşlarda 3000 devirle giderseniz sıkıntı olmaz, 2500 devirden de az yakar.

Klima açık ve 2 kişiden fazla iseniz aracı kaldırırken sıkıntı yaşarsınız, zamanla alışır.

Dik yokuşlarda durarak tekrar kalkacaksanız sakın yarım debriyaj kullanmayın, el freni ile kalkın yoksa oldukça aracı zorlarsınız.

Arac biraz serttir. Amartisörler yolu hissettirir. Yol tutuşu güzeldir fakat ESP/ESC yoktur.

Ben aracım boyalı diye oldukça ucuza verdim. Piyasası hızlıdır.

2009 model 160k km 40000 tl etmez. zaten enjoy. Biraz kırpmaya çalışın.
  • NafirKeyh kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam.

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-28.200-km-de-kaza-boya-hasar-yok-294308883/detay

Bu nasil arkadaşlar

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evcârâ -- 23 Nisan 2016; 17:13:17 >
  • İki gün önce 2015ini 50.000'e verdik astra sedan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSKcarpediem -- 23 Nisan 2016; 13:39:33 >
  • hocam kusura bakmayin ama 1.6mjet bravo onerdim gecenlerde, fiat almam dediniz.. simdi fiat motoru kullanilan astra ya bakiyorsunuz, ustelik 1.3mjet

• bu astra H lerin piyasası niye bu kadar ucuk?

2012 cruze lt plus 1.6 124bg, 6 ileri tam otomatik, arac baya dolu,cam tavan esp,karartmalı iç dikiz ayna filan 33-35bin tl arasına alınır.

bu arada cruzelar tamamen astra J kasa,dış görünüş haric parçaları aynı(gm us üretimi)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.