< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JNG9O -- 11 Ocak 2019; 12:1:25 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JNG9O -- 11 Ocak 2019; 12:1:25 > |
2 hava yastıklı Polo'yu kurtarmak için Latin Ncap yetmez Hindistan Ncap'e bak orada tek hava yastıklı olanlar bile 5 yıldız alabilir.
Birde "aracın şasisi Civic,Egea vs. ile mukaysese edilemeyecek kadar rijit ve sağlam" demiş. Civic'in burulma sertliği 35,975 N/mm Polo'nun burulma sertliği 18.000 N/mm Sen hayatında rijit arabaya binmemişsin. |
Baya uzun yazmissiniz, bir yukaridaki konuya istinaden, sizi kizdirmislar belli ne diyelim.
Sahsi dusuncem bedava verseler polo almam, arabanin kotu oldugundan degil standart ekipmanda 2019 yilinda ulkemize dogusun hala hindistanline muamelesi yapması yuzunden. Ben neden guvenligim icin ek para odeyeyim, yarise bakin diz havayastigi dahil her guvenlik onlemi en bos pakette bile var. E bu araba bu sekilde sattikca da bu sittin sene duzelmez baska araba mi yok 2 havayastikli polo almakta israr ediyorsunuz? Vag sevdalisiysaniz seat alin ne bileyim skoda alin nasil olsa ayni motor ayni sanziman ayni sase. Hatta polo fiyatina belki octavia filanda alinabiliyordur? Yani tsi dsg "ayricaligini" yasamak icin illa polo ya muhtac degilsiniz. bile bile serbest iradesiyle bir insan 2019 yilinda nasil sifir km 2 havayastikli araba alir ben sahsen anlayamiyorum. Hadi butcesi yoktur aldigi araba cin arabasidir belki anlarim ama bu yerlere goklere sigdirilamayan markanin sinifinin en sasali arabasi ise kimse bana "ama bunun sasisi saglam" diyerek olayi aciklayamaz kusura bakmayin. Ayrica bakin BUYUK HARFLERLE ALLAH GOSTERMESIN yazdiktan sonra, yandan bir carpismada on ve arkada oturan anneniz esiniz çocuğunuz perde havayastigi olmadigi icin, kafasiyla camlari parcaladiginda veya yan havayastigi olmadigi icin aldigi darbe sebei ile ic kanama gecirdiginde aslinda o rijit sasi diye ovdugunuz seyin sadece onden carpismalarda bir ise yarayacagini anlarsiniz ama is isten gecmis olur. adamlar direksiyon takmasa onuda kendinize kebullendirmek icin sayfalarca yazi mi yazacaksiniz opsiyonel direksiyon ekletilinebiliyor diye? Hemde isitmali? Hayirli gunler. |
Ben ailemin güvenliğini secerdim ikinci el karini iviri ziviri degil.
Yan ve perde havayastigi olmayan arac sadece surucuyu onuda sadece onden carpismalarda korur. Cocugumun kafasindan cam kiriklari ayiklayacaksam, hastanede komadan cikmasini bekleyeceksem, ben neyleyeyim dinamik hissiyati, dinamik hissiyat ne ya? Ise gidip geliyoruz hissiyatsiz olsun kimse ölmez. Yan ve perde havayastigi olmazsa ölebilir Hayirli gunler |
Günümüz standartlarında 2 havayastıklı arabayı teste dahi sokamayacaklarından bulamam.
|
iki hava yastıklı ve aynı şasiyi kullanan 6 hava yastıklı başka bir aracın aynı yıl aynı standartlarda teste girmiş halini bulun yazayım.
![]() |
Hindistan NCAP yandan çarpma yapmıyor algı yaymaya çalışma, NCAP testleri ortada 2 hava yastıklı Octavia 4 yıldiz Golf 5 5 yıldız almış.
Ford Mustang 21.000 N/m NCAP 3 yıldiz almis, Passat B8 30.000 N/m Polo'nun puanları bazılarında daha yüksek. Civic 35,975 İLK TEST çocuk koruma 67 ikinci test 75 ikinci test yetişkin koruma 92 Polo 96. Şasi dizaynı , montaj sistemleri,Ar-Ge'ye ayrılan güvenlik bütçesi vs. onlara baktın mi ? Senin gocuklu Sedan teste girdi mi ? yok. HB kasa önden çarpmada yan kapıları tutamıyor kapılar esniyor Polo'nun ön camı bile çatlamıyor ürün kataloğunda motorların 800 dereceye ısıtilidigini iddia eden bir firmadan çok birsey bekleme Ergun hocam. |
NCAP testleri ortada hocam, Latin NCAP'te Alman Otomobilciler Derneği ADAC'ın da içinde bulunduğu bir kurum,Polo'nun ikinci elini,kâr marjını,kitlesini ve MK6 kasa için genel hissiyatini, kalitesini Ibiza'da dinamik olarak bulursunuz başkada B araçta yok,ya Golf'e gececeksini ki su an Golften Poloya geçiyorlar seçim sizin
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 11 Ocak 2019; 12:33:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 11 Ocak 2019; 12:44:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 11 Ocak 2019; 13:8:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 11 Ocak 2019; 13:17:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 11 Ocak 2019; 13:36:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|