Şimdi Ara

2 haftada 500 tl nasil bulurum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Calismiyorum 500 tl ihtiyacim var bankadan 500 tl ceksem akbank arti parasi varmis galiba tam bilmiyorum sartlarini elimdeki kartlat akbank ziraat kuveytturk banka kartlari var bir yandanda odemeyem korkusu var ama.mecburum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne icin lazim

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mütercüman

Ne icin lazim

Egitim ihtiyaci diyelim

Edit bu yapilacak sinava giremezsem telafisi bir dahaki sene bu aylarda oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 26 Kasım 2014; 10:07:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Is basvurulari yapmistim donen olmadi garsonluk kasiyerlik filan kazandigim para ile biriktirip odeyecektim bulamadim is ailemden isteyemem durumumz iyi degil bu sinava girmesem bir daha ki sene bu aylarda olucak telafisi tek cikar yol kredi cekmek ama korkuyorum odeyemesem diye daha once hic kredi cekmedim ayrica banka veriri mi onuda bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

Is basvurulari yapmistim donen olmadi garsonluk kasiyerlik filan kazandigim para ile biriktirip odeyecektim bulamadim is ailemden isteyemem durumumz iyi degil bu sinava girmesem bir daha ki sene bu aylarda olucak telafisi tek cikar yol kredi cekmek ama korkuyorum odeyemesem diye daha once hic kredi cekmedim ayrica banka veriri mi onuda bilmiyorum

Ailenden iste, çalışır ailene ödersin.
    Edit:500tl limitli kredi kartı çıkart, sonra parayı öde kartı kapat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroSystem -- 26 Kasım 2014; 10:39:00 >
  • Kredi çek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL ye saat önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Istenilen belgeler hic biri bende.yok nasil olucak

Ücretliler için; son ay maaş bordrosu veya net maaş tutarını gösteren işyerince onaylı belge
    Serbest Meslek Sahipleri için; vergi levhası, ticaret sicil belgesi/ücretiniz dışında gelir beyan ettiyseniz, bu gelirinizi gösteren belgeler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.