Bildirim
2 haftada 500 tl nasil bulurum

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ne icin lazim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mütercüman
Ne icin lazim
Egitim ihtiyaci diyelim
Edit bu yapilacak sinava giremezsem telafisi bir dahaki sene bu aylarda oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 26 Kasım 2014; 10:07:46 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Is basvurulari yapmistim donen olmadi garsonluk kasiyerlik filan kazandigim para ile biriktirip odeyecektim bulamadim is ailemden isteyemem durumumz iyi degil bu sinava girmesem bir daha ki sene bu aylarda olucak telafisi tek cikar yol kredi cekmek ama korkuyorum odeyemesem diye daha once hic kredi cekmedim ayrica banka veriri mi onuda bilmiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo
Is basvurulari yapmistim donen olmadi garsonluk kasiyerlik filan kazandigim para ile biriktirip odeyecektim bulamadim is ailemden isteyemem durumumz iyi degil bu sinava girmesem bir daha ki sene bu aylarda olucak telafisi tek cikar yol kredi cekmek ama korkuyorum odeyemesem diye daha once hic kredi cekmedim ayrica banka veriri mi onuda bilmiyorum
Ailenden iste, çalışır ailene ödersin.
Edit:500tl limitli kredi kartı çıkart, sonra parayı öde kartı kapat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroSystem -- 26 Kasım 2014; 10:39:00 >
Kredi çek
Istenilen belgeler hic biri bende.yok nasil olucak
Ücretliler için; son ay maaş bordrosu veya net maaş tutarını gösteren işyerince onaylı belge
Serbest Meslek Sahipleri için; vergi levhası, ticaret sicil belgesi/ücretiniz dışında gelir beyan ettiyseniz, bu gelirinizi gösteren belgeler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X