Şimdi Ara

2 günüm var.Acil (NOTE 3-S5) fikirlerinizi bekliyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam,z2 seçeneği çok sunuldu.Kıyaslama sitelerine baktığımda da Z2nin kamera pixeli,yonga seti ve işlemcisi,pil süresi,ses kalitesi biraz daha ağır basıyor ama arada s5 gibi 220 liralık bir fark var.Dediğim gibi kamera için alacak olsam 300-400 liraya fotoğraf makinesi alırım.İşlemci güçlü diye alacak olsam 4-5 gblık oyunlar oynamam,bilgisayarım ne güne duruyor.Pil süresine yapacak bir şeyim yok.Ses kalitesi desende telefondan şarkıyı zorda kalırsam dinlerim çünkü genelde yanımda mp3 çalarım bulunur. Z2'ye diyecek lafım yok ama note3 isteklerimi karşılar gibi duruyor.Zaten hangi telefonun bataryası 2 gün dayanıyor ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtottroglu

Hocam,z2 seçeneği çok sunuldu.Kıyaslama sitelerine baktığımda da Z2nin kamera pixeli,yonga seti ve işlemcisi,pil süresi,ses kalitesi biraz daha ağır basıyor ama arada s5 gibi 220 liralık bir fark var.Dediğim gibi kamera için alacak olsam 300-400 liraya fotoğraf makinesi alırım.İşlemci güçlü diye alacak olsam 4-5 gblık oyunlar oynamam,bilgisayarım ne güne duruyor.Pil süresine yapacak bir şeyim yok.Ses kalitesi desende telefondan şarkıyı zorda kalırsam dinlerim çünkü genelde yanımda mp3 çalarım bulunur. Z2'ye diyecek lafım yok ama note3 isteklerimi karşılar gibi duruyor.Zaten hangi telefonun bataryası 2 gün dayanıyor ki?

Z2 iyi tamamda Note 3 sana uygun duruyor,kafana yatanı al Note 3 uygunsa al geç.
  • berkem01 B kullanıcısına yanıt
    Fikrini sunduğun için sağolasın.
  • quote:

Fikrini sunduğun için sağolasın.

Önemli değil
  • S5 su geçiriyor ve 200 tl ye alacağın kamera üst seviye telefonların performansını vermez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BerkhanBalta kullanıcısına yanıt
    Yüzeysel bir tabirle 200 liralık kamera dedim.Yoksa kaliteli bir seçenek için sanırım en az 500-600 lirayı gözden çıkarmak gerekiyor.Fotoğraf çekmek için telefona fazladan para verilir mi emin değilim.Fotoğraf çekmeyi çok severim ama sonuçta profesyonel olarak bu işi yapmıyorum.Benim çekeceğim fotoğrafları ya sağda solda paylaşacağım,ya profil fotosu yapacağım,yada eşe-dosta şuraya gittim,burayı gezdim gibisinden mekan tanıtmak için kullanacağım.Kameranın kaliteli olması göz çıkarmaz ama 300 liralık farkın bir resmin kalitesinde uçurumlar kadar fark yaratacağını sanmıyorum.Tabiki bu yorumları tamamen mantık kullanarak yapıyorum yoksa uzman değilim bu alanda.Dediklerime katılır mısın hocam?
  • quote:

Yüzeysel bir tabirle 200 liralık kamera dedim.Yoksa kaliteli bir seçenek için sanırım en az 500-600 lirayı gözden çıkarmak gerekiyor.Fotoğraf çekmek için telefona fazladan para verilir mi emin değilim.Fotoğraf çekmeyi çok severim ama sonuçta profesyonel olarak bu işi yapmıyorum.Benim çekeceğim fotoğrafları ya sağda solda paylaşacağım,ya profil fotosu yapacağım,yada eşe-dosta şuraya gittim,burayı gezdim gibisinden mekan tanıtmak için kullanacağım.Kameranın kaliteli olması göz çıkarmaz ama 300 liralık farkın bir resmin kalitesinde uçurumlar kadar fark yaratacağını sanmıyorum.Tabiki bu yorumları tamamen mantık kullanarak yapıyorum yoksa uzman değilim bu alanda.Dediklerime katılır mısın hocam?

Zaten 2 cihaz arasındaki kaliteyi farketmezsin orta seviye kameraları var yani yanında farklı haz taşımana gerek yok.
    Üstelik bu 2 cihazı almanı tavsiye etmem.

• S5in özellikleri evet daha iyi ama note3 daha profesyonel. Personellere bakmayın hocam siz önce hislerinize sonra foruma güvenin.

• Forruma güvenim tam zira laptopumu dahi forumdaki yorumlara göre aldım ve gayette memnum kaldım seçimimden dolayı.Telefon konusunda da aynı yolun gösterileceğine inanıyorum.Forum candır.
  • BerkhanBalta kullanıcısına yanıt
    Sanırım senin oyun Z2'den yana. Peki sana şunu diyeyim:Telefondan kullanım beklentilerime göre bana öyle bir şey söyle ki note3'ü bırakıp,Z2'ye yöneleyim.
  • Note 3 Kesinlikle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çetooooo kullanıcısına yanıt
    Oyunuz değerlendirmeye alınmıştır,teşekkür ettim.
  • quote:

BerkhanBalta yı takmayın kendisi saçma saçma yorumlar yazıyor bilip bilmeden

• quote:

Orijinalden alıntı: Çetooooo

quote:

Her fikri dinlemeli ama çoğunluğa uymalı.
  • quote:

quote:

quote:

Öylede onunkiler fikir değil

• quote:

quote:

quote:

quote:

Neyse ben aranıza girmeyeyim.Bu dediğini de değerlendireceğim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neyse ben aranıza girmeyeyim.Bu dediğini de değerlendireceğim.

• quote:

Sanırım senin oyun Z2'den yana. Peki sana şunu diyeyim:Telefondan kullanım beklentilerime göre bana öyle bir şey söyle ki note3'ü bırakıp,Z2'ye yöneleyim.

Alacağın cihazı ne kadar süre kulllanacaksın?

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

quote:

Alacağın cihazı ne kadar süre kulllanacaksın?

Şöyle söyleyeyim.Artık uzun bir süre telefon almam.Allah korusun bozulursa,kırılırsa,çalınırsa değiştiririm.Alacağım bu telefon ile birlikte birkaç seneyi çıkarmayı düşünüyorum.
  • Kalemi kullanirim diyosaniz note 3 alin.Zaten kullanirsiniz.Gayet kullanisli telefon.Sorunuz varsa alabilirim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.