Şimdi Ara

2 günlük WD Elements'in hızı düştü :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bir arkadaşıma 1 tb wd elements aldık vatandan. Bende de 1 tb disk var, akşam laptop'ı açık bırakıp diskten diske kopyalamaya yapmaya başladım, yaklaşık 800 GB veri kopyaladıktan sonra windows 'aygıt hazır değil' hatası verip kopyalamayı yarıda kesmiş.

Şu anda diske 5 mbit/s hızında kopyalama yapabiliyorum. Daha yüksek bir hıza çıkmıyor :(

Format atmayı denemedim çünkü 800 GB veriyi bir daha kopyalamaya gözüm yemedi.

Sizce sorun ne olabilir, formatla düzelir mi?

Yoksa hiç kasmayıp vatana geri mi vereyim?

Xbox Series X, Elite v2, Arctis 9X, Gamepass
  • 800 gb çöpe mi gitti?
    "yada" Doğrusu "ya da" || "herkez" doğrusu = "herkes" || "birşey" doğrusu = "bir şey" || "herşey" doğrusu = "her şey" || orjinal" doğrusu = "orijinal" || "direk ifade.." doğrusu => "direkt" -- Lütfen dil kurallarına özen gösteriniz.

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. M.K.Atatürk

However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity. M.K.Atatürk

• Veriler gittimi yani?

Yalnız içinde adult içerik de vardı, teknik servise ayıp oldu :D
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.