Şimdi Ara

2 gundur dikiz aynasiz geziyorum ceza yermiyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
15.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mumenu

Umarim ceza yersin.

sevinecekmisin ?
  • Kazaların çoğu aynaya bakmadan yola fırlayanlar yüzünden oluyor.inşlah birinin canını yakmadan bian önce ayna alırsınız yada trafiğe çıkmazsınız yada
  • Sağ ayna çok gerekli değil edaları atılmış,olabilir belkide, ancak ters bir polise denk gelirseniz ceza yazar bu kadar basit.
  • O aynalar babanızın keyfine olmuyor mevzu sadece maddi ceza olmamalı lütfen imkanınız varsa kullanmayın ya da yaptırın en kısa sürede.

Biz motorluları da fark edin. Aynayı kapatıp gidiyorsunuz sonra farketmedim falan. Açarsan bakarsan fark edersin.

12 yıldır araba kullanıyormuş aynayı kullanmıyormuş.

Kullanmazsın tabi ama bi kız arkanda kalsa dikizden bakmaya çalışırsın kaptan mağara adamı seni.

Durdurup motoru açıyorum aynanızı. Teşekkür ediyorlar olur dalgınlık. Ama barzoysa kna göre aynası da muhamele görür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

Kazaların çoğu aynaya bakmadan yola fırlayanlar yüzünden oluyor.inşlah birinin canını yakmadan bian önce ayna alırsınız yada trafiğe çıkmazsınız yada

Aynen öyle hocam aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

quote:

Orijinalden alıntı: fazıl17

Benim çocukluğumda sağ dış ayna opsiyondu, ilave para istiyorlardı. Neredeyse hiç bir araçta sağ ayna yoktu, sonradan sonradan çıktı da vay be dedik..

Niyeyse çok komik geldi

Evet komik, ama böyleydi. Yaşın müsaade etmediği için bilmiyor olabilirsin. Türk tüketicisi o zaman da kazıklanıyordu, şimdi de..
    Sağ dikiz aynası olmazsa olmaz, trafik için de, park için de şart, ihmal etmemek lazım..

• Cezadan önce canını düşünsen daha iyi olur dostum.
  • Sağ aynayı kullanmayan/kullanmayi bilmeyen bir abla yüzünden kaza yaptığımı belirtir, sag ayna gereksiz diyenlere saygılarımı sunarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Zamanında bloklamışım bu sharkemre yi,doğru bir karar olmuş.

Sağ aynan olmadan sağ şeride nasıl geçeceksin,kafanı çevirip kontrol edeceksin,ön tarafa olan dikkatın dağılacak ya da ya Allah deyip milletin önüne kıracaksın.

Sağ ayna çok önemlidir,kendiniz için;ceza yüzünden değil

senin gibi biri bloklasa ne olur bloklamasan ne olur dikiz aynası saü aynanın görevini çoğu zaman görüyor elbette kullanıldığı yerler var ancak arkadaş idarelik bir süre için sıkıntı olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

O aynalar babanızın keyfine olmuyor mevzu sadece maddi ceza olmamalı lütfen imkanınız varsa kullanmayın ya da yaptırın en kısa sürede.

Biz motorluları da fark edin. Aynayı kapatıp gidiyorsunuz sonra farketmedim falan. Açarsan bakarsan fark edersin.

12 yıldır araba kullanıyormuş aynayı kullanmıyormuş.

Kullanmazsın tabi ama bi kız arkanda kalsa dikizden bakmaya çalışırsın kaptan mağara adamı seni.

Durdurup motoru açıyorum aynanızı. Teşekkür ediyorlar olur dalgınlık. Ama barzoysa kna göre aynası da muhamele görür

kaptan mağara adamı demekle ailenden mi bahsediyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Zamanında bloklamışım bu sharkemre yi,doğru bir karar olmuş.

Sağ aynan olmadan sağ şeride nasıl geçeceksin,kafanı çevirip kontrol edeceksin,ön tarafa olan dikkatın dağılacak ya da ya Allah deyip milletin önüne kıracaksın.

Sağ ayna çok önemlidir,kendiniz için;ceza yüzünden değil

senin gibi biri bloklasa ne olur bloklamasan ne olur dikiz aynası saü aynanın görevini çoğu zaman görüyor elbette kullanıldığı yerler var ancak arkadaş idarelik bir süre için sıkıntı olmaz

12 sene 2-3 kere kullanmis biri olan sanaydi o laflar esasen ama yine de ustune alinmamissin.Neyse,sana cevap vermeye degmez.Blok-ac kapa yapmak zor oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• azraile diss atıyosunuz hocam dikkatli olun
  • Eski arabalarda sağ dikiz aynası yok zaten. Bişey olcağını zannetmiyorum

• Ne demek sağ ayna önemli değil. Marsta mi araba kullanıyorsun sen.bazen 3 ayna bile az geliyor. Kör noktaları göremiyorum. 3 şeritli yollar var.ortada giderken sagini nasıl kontrol ediyorsun? Trafik kazaları boşuna olmuyor.

• yolcu koltuğunda kim olursa olsun 10 saniyelik bile olsa sağ aynayı blokluyorsa hemen ikaz ederim.sağ ayna önemli değil diyebilecek kadar kafayı üçüncü fırttan sonra mı buluyoruz?
  • Cezai müeyyidesi var . Ancak sizde öyle gezmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom.

quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

Orijinalden alıntı: zekeriya562562

O şekilde trafiğe çıkma bence ceza kesmezlerse bile kaza olabilir , geçmiş olsun bu arada

abartma ne kazası 12 senedir araba kullanıyorum sağ aynaya en fazla 2-3 kez bakmışımdır hatta çoğu zaman açmayı unutup kapalı gezdiğim oluyor

hocam sorması ayıp sol şerittren sağ şerite geçerken nereye bakıyorsunuz
    allah korusun sağ arka kapı hizalarında bi araç olsa kazaya sebep olursunuz.

sag arka kapi dolaylari kor nokta oluyor zaten.

ayriyetten ic dikiz aynasi+sol ayna gayet yeterli. ama dikiz aynasi yoksa sag ayna lazim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.