Şanslı ıkı gunumde kdv dahil aylık 9 ytl'ye turkcellıler ıle hem mesajlaşma hemde konuşma bedava olsun mu şeklinde bir mesaj aldım,konu turkcell olunca ınsan tırsıyor halıyle, dıger konusma ucretlerınden hıç bahsetmez,orneğin diğer operatoru 3 katına çıkartır,veya bu gunlerın dısında turkcellıler ıle 2 katına konusturur vs...
ne yapmalı,bılgısı olan var mı???
bana uygun degil.turkcell in yeni tuzagı....
bir pislik olmasa bana uygun,ama turkcell nereden kazık atacak onu bulmaya çalışıyorum,bıldıgımız kadarıyla turkcell vatandasa uygun hiç bir sey yapmaz
Arkadaşlar o iki günün dışında yapacağınız görüşmelerde kendi tarifeniz üzerinden ücretlendirilirsiniz, o 2 güne özel bir durumdur Turkcell'liler ücretsiz görüşmek. Hem bir kazık, yada bir tuzak olduğunu düşüyorsanız neden faturalarınızı detaylı olarak incelemiyorsunuz, nasıl ücretlendirilmişsiniz diye, elinizde kazık olduğuna dair kanıtınız varsa her türlü alırsınız hakkınızı.
iki gün bedava aslında yine iyi , eğer sürekli konuşan ve mesaj atan biri için :)
quote:
Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı
iki gün bedava aslında yine iyi , eğer sürekli konuşan ve mesaj atan biri için :)
Evet iyi, ama günleri bize seçtirirse, sistem benim en az konuştuğum günü (pazar gününü) verirse bi işime yaramaz.
quote:
Orjinalden alıntı: bungee20
Aylık 9 TL + öiv (11 lira yapar) ücret karşılığında, sistem tarafından belirlenen, biri hafta içi, diğeri hafta sonu 2 günde (ayda 8 gün), aylık 64 saat şebeke içi konuşma ve 1000 şebeke içi sms hakkı hattınıza tanımlanır.
Başka bir ücreti yoktur. Dikkat edeceğiniz noktalar;
Kampanyaya katıldıktan sonra online işlem merkezinden dakikalarınızın tanımlanıp, tanımlanmadığını kontrol etmek.
Aylık 64 saat (3840 dakika) sınırını aşmamak.
Bütün kazıklar bu şekilde, başka türlü kazıklar için diğer operatör kampanya / tarifelerini de inceleyebilirsiniz.
Dikkat edeceğiniz bir diğer nokta; bedava konuşmanızın olduğu günde başlayan konuşmanızı, geceyarısından sonraya, yani diğer güne taşımamak (başımıza geldi; oradan biliyorum). Örnekleyeyim: 22.35'de konuşmaya başladınız; konuşma uzadıkça uzadı; laf lafı açtı; 00.05'de bitti. Siz "Aman canım; fazla olan 5 dakikayı öderim" sanıyorken, toplam 90 dakikayı paketinizden/cebinizden ödersiniz. Aman dikkat! Bedava gününüzün gecesinde yaptığınız konuşmayı mutlaka 23.59'da bitirin ki, böyle tehlikeli bir durumla karşılaşmayın.
paralı demek istedin galiba... bedava yazması zaten başlı başına bir suç ve bizde bu suça ortak oluyoruz...
Haklısınız, iki gün yaklaşık 10 tl ödendiği zaman aylık bedava, yani aslında paralı, bu durum belki tüketici hakları tarafından kandırmaca ve tüketiciyi yanıltan ve kandıran birşey olarak nitelendirilebilir mi acaba?? Orjinalden alıntı: karantina61
ama yınede 10 tl vererek ıkı gun içersınde kısmen sınırsız konusmak guzel,ama insan tedırdın oluyor bır bıt yenıgı çıkarmı diye,mesala arkadasın basına gelmıs işte ertesı gune sarkıttıgınızda konusmayı oncekı gunun suresıde ertesı gun olarak değerlendırılıyor,çok spesıfık bir durum ama genede soylenen bu değil,soylenen ertesı gune sarkan ucretın alınacağı,
kesinlikle öyle olduğunu düşünüyorum... yetkililer yaparlar gerekeni en kısa zamanda...
Haklısınız, iki gün yaklaşık 10 tl ödendiği zaman aylık bedava, yani aslında paralı, bu durum belki tüketici hakları tarafından kandırmaca ve tüketiciyi yanıltan ve kandıran birşey olarak nitelendirilebilir mi acaba?? Orjinalden alıntı: karantina61
çok büyük bi saçmalık turkcelin yaptıgı haftada iki gün bedava diye duyuru yapılırmı yaa
haftada iki gün bedava ama tabi aylık bir ücret karşılığında, ama ekstra olarak bedava smsler var, faturalı hat kullanıcıları için güzel uygulama diyebilirim. Çok yoğun olan haftada bir iki kez hatır sormak için arayanlar için güzel bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme