Şimdi Ara

2 Gitar arasında kaldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir elektro gitar almaya karar verdim. Pek bir bilgim yok, amfi olarak Marshall'ın MG10CF modelini alacağım. Gitar olarakta

- Washburn WM10V - http://www.muzikenstrumani.com/Heavy-Metal-Serisi-WM-10-V-MGY-Metalik-Gri-Elektro-Gitar-Kilif-Hediyeli_4221.html#2
    - İbanez GRX20 - http://www.muzikenstrumani.com/Ibanez-GRX20-BKN-Elektro-Gitar_10978.html#0

almayı planlıyorum. Bütçem 750 TL. Sert tonlar istiyorum. Yorumlarınıza ve başka önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler. Amfi konusunda 250 liraya kadar önerileriniz varsa bekliyorum.

not: kursa gidip evde çalışmak istiyorum, stüdyo-konser gibi bir amacım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Villain -- 16 Ekim 2013; 18:14:41 >

• İbanez 170dx ilede gayet sert tonlar alabilirsin onada bak bence sağlam gitar kullananı cok ve coğu memnun amfiyide marshall al mg15fx i pazarlıkla 350tlye aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün zamanında İzmir'in en önemli Power Metal gruplarından biri olan Rampage'in gitaristi Savaş Oğuz'un dükkanına gittim. İstediğim gitarları söyledim, amfiyi söyledim. Adam resmen küfür etti bana. İbanez istiyorum dedim, niye peki dedi? Klavyesi rahatmış, sonuçta ibanez daha iyidir dedim. Resmen kızdı herif. Bi tane cort x3 çıkardı, cort 15 watt amfiye bağladı. Tona bak bakalım dedi ve Metallica'nın for whom the bell tolls şarkısını çalmaya başladı. Gayet hoş çıktı tonlar. Sonra ibanez 170dx aldı askıdan onu bağladı aynı amfiye. Bak bakalım dedi, ciddi ciddi cort'un tonları kulağa daha hoş geliyordu ki arada yaklaşık olarak 200 liralık bi fark var. Eğer bana 2-3 bin lira bütçem var gitar istiyorum deseydin ibanez verirdim dedi. Benim bütçemin maksimum 750 olduğunu duyunca ibanezden vazgeç dedi. Cort çok ama çok cazip geldi. Sadece headstock ta ki İbanez yazısı ve klavyede ki desen için 200 lira fazla para alıyorlar dedi. Yanında başka gruplardan elemanlar da onayladı. Dedim tremolo kolu olsun istiyorum. Kesinlikle önermiyorum dedi, düşük seviye gitarlarda tremolo kolu başına iş açar gibisinden yorumlarda bulundu. Eve geldim bayaa bi araştırma yapıyorum şuan. Kesin bir sonuca bağlarsam yarın gidip almayı planlıyorum cort x3'ü. Eminim benim gibi kararsız kalan çok insan olacağı için bu yazıyı yazmak istedim. Teşekkürler.

Not: Savaş Oğuz tanıdığım olduğu için bana bu kadar yardımcı oldu ve istediğim gitarın alt fiyatlarında bir gitar almam için beni ikna etti. Bütün müşterilerine aynı özeni gösterirmi bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Villain -- 23 Ekim 2013; 22:51:57 >

• Bence Cort X3 işini görür fazlasıyla. Ibanez grg170dx de beğendiğim tonlara sahip bir gitar ama 0ı aşırı pahalı. İkinci el piyasası da o kadar düşük. Tremolo konusunda da haklı. İkinci el almanızı öneririm ben ilk gitarda. 0ına belki 500-600 lira vereceğiniz gitarları 200 liraya bulabilirsiniz malum sitelerden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 scooter arasında kaldım
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.