Şimdi Ara

2 gblık 1080p ile 10 gblık 1080p arasındaki fark nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir merak ettiğim bir konu var piyasada bir sürü 1080p filim geçiyor kimi 2 gb kimi 6 gb bazısı 10-13 arası bazısı 35 gb bunlar arasıdnaki fark nedir ben gelende 10 gblıkları seçiyorum bilgilendirirseniz sevinirim :)

Yine de hangisini indirecegin nerede izleyecegine gore degisiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

''Red Planet''
  • lg42660s var yaklaşık 15 gblık filimler indiriyorum daha sonra tr dublaj indirip yapıştırıp tv de izliyorum ama bu 35 gblıklar kafamı karıştırıyor daha mı iyi yoksa içerisindeyakşalık 10 tane dil olduğundan dolayı mı bu kadar büyük boyutları var
  • bu soru benimde kafamı karıştırıyodu iyi oldu. ben 2 gb olanları indiriyorum genelde. 106 ekran ledde izliyorum. Görüntü kalitesi iyi olmakla beraber tam cam gibi yada full hd olmuyor. Karanlık sahnelerde kare kare oluyor bazı yerler hatta. 10-20 gb olanlar acaba tam cam gibi mi oluyor şu 60fps kalitesinde olursa 10 gb indirebilirm bi filmi ufak bi fark için uğraşmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathFor81 -- 14 Kasım 2014; 15:10:01 >
  • Büyük ekranda izleyecekseniz farkı anlayabilirsiniz. Teknik farklılıkları ise ripleme türüne bitrate değerlerine göre değişir. Sisteminiz için optimum dosyaların hangi özelliklere sahip olduğunu google da arayarak öğrenebilirsiniz.

Yardım talepleriniz için, lütfen özel mesaj atmayın.
  • 92.0 Kbps AAC
    DTS at 1 509 Kbps

Bir filmdeki temel ses farkı. Video bitratesini yazmadığı için koyamıyorum. 2 GB lik 1080p film indireceğinize 480p-576p film indirin aynı boyutta daha kaliteli olurlar. 2 GB lik 1080p filmler kandırmacadır. Ratio istemeyen sitelerden hızlıca indirilmeleri, kota dostu olmaları diğer guruplara göre tercih edilmesinin tek sebebidir.
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fark pixelin taşıdığı bilgi.

Orijinalden alıntı: alpalp84

92.0 Kbps AAC
    DTS at 1 509 Kbps

480p-576p film indirin aynı boyutta daha kaliteli olurlar. 2 GB lik 1080p filmler kandırmacadır. Ratio istemeyen sitelerden hızlıca indirilmeleri, kota dostu olmaları diğer guruplara göre tercih edilmesinin tek sebebidir.

720(700-1000mb) ile 1080p (1,5-2gb)arasında bile belirgin fark var kardeş 480p nasıl daha kaliteli olacak

Tamam vurmayın.
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • bitrate

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: alpalp84

YIFY gurubunun 1080p si ise fark olur. Bir babayiğit bu guruba ait sunum detaylarını paylaşırsa daha kesin olur.

diğer indirdiğim 1080p lerde kaliteliydi yify den kaliteli 2 gb civarı paylaşımlarda var. bende eskiden 720p izlerdim laptopdan izlerken fark anlaşılmıyor. ama tv de fark ortaya çıkıyor. bildiğin çamur gibi oluyor 720p bana göre
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.