Şimdi Ara

2 Gb veya 3 Gb Ram Kullanmak Arasındaki Farklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir konuda aydınlanmak istiyorum.Şu anki sistemimde A Data 2 Gb Ddr2 800 Mhz Vitesta (2*1) şeklinde dual kanal olarak kullanıyorum.Bu ramlere 1 Gb Ddr2 800 Mhz ram takviyesi yapmak istiyorum.Ancak bu sefer de 2gb+1 gb ram olunca single kanal olarak çalışacak.Bilgisi olan arkadaşlara şunu sormak istiyorum.Özellikle oyunlarda 2 Gb Ddr2 800 mhz dual kanal , 3 Gb Ddr2 800 mhz single kanal ram ler hangisi daha performanslı çalışır.Teşekkürler.

• xp kullanıyorsan 2gb kalsın diyebilirim.

ama vista ya da win7 kullanıyorsan 3gb yapman daha iyi olur.

dual olması da çok farketmiyor.
  • Ben şimdi 1 gb almak yerine sonra 1+1 alın derim.
  • verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim aslında 4 gb yapacağım ama windows 3 gb gördüğü için 3 gb yapmak istemiştim zaten aradığım rami de bulamadım (Adata 1 gb ddr2 800 mhz) o yüzden böyle devam edeceğim galiba son güncel oyunlarda 2 gb ram biraz kasma yapıyor galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemulas

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim aslında 4 gb yapacağım ama windows 3 gb gördüğü için 3 gb yapmak istemiştim zaten aradığım rami de bulamadım (Adata 1 gb ddr2 800 mhz) o yüzden böyle devam edeceğim galiba son güncel oyunlarda 2 gb ram biraz kasma yapıyor galiba.

İşletim sistemini 64 bit kur 2 gb daha al o zaman farkı görürsün
  • 2GB win7'ydi
    3GB yaptım xp'ye çevırdım hızı bayagı arttı makınanın
  • sadece oyunlarda biraz farkeder bende 2 den 3 e çıkarttım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dual 1 gb mı yoksa 1,25 gb mı?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.