Şimdi Ara

2. Fiyat revize 1TB Revo Drive Hybrid PCI Express SSD (910MB Okuma/ 810MB Yazma)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1TB Revo Drive Hybrid PCI Express SSD (910MB Okuma/ 810MB Yazma) 1000 TL > 950 tl >> 800 tl >> 750 tl
    2.el fatura-garanti yok...

windows 10 dataplex driver sorunu var kurulum sorunu var, forumlarda çalıştırabilen olmuş...
    100 gb ve 900 gb şeklinde iki partition şeklinde görünüyor. kullanım açısında problem yok tek parçaya dataplex ile birleştiremedim.
    mini itx e geçtiğim için pci-e slotunu ekran kartı için kullanıyorum.

6. nesil işlemcilerle takas düşünülür i3/i7 (altı üstü konuşulur)

2. Fiyat revize 1TB Revo Drive Hybrid PCI Express SSD (910MB Okuma/ 810MB Yazma)

http://www.vatanbilgisayar.com/1tb-revo-drive-hybrid-pci-express-ssd-910mb-okuma_-810mb-yazma.html#genel-bakis
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capacitor -- 6 Nisan 2017; 10:36:31 >

• Ürün ikinci elmi sıfırmı, garanti fatura durumu nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nVIDIA_06

Ürün ikinci elmi sıfırmı, garanti fatura durumu nedir?

2. el , konuyu güncelliyorum
  • Masaüstü kullansaydim alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AtiMX4 A kullanıcısına yanıt
    mini itx e geçmeseydim kullanmaya devam ediyordum:) ekran kartı ile bu disk arasında seçim yapmak zorundaydım:)
    güzel disk tek sorunu windows 10 dataplex kurulumu yapanlar olmuş ama uğraşmadım açıkcası...

windows 10 da 100 gb + 900 gb olarak iki partition şeklinde görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capacitor -- 28 Nisan 2017; 18:2:4 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.