Bildirim
2 FARKLI RAM BI ARADA KULLANILIR MI. ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Anakart kaç gb destekliyor orası önemli. aynı frekans hızları bazı defa uyumsuzluk yapabilsede hata ile anlarsın zaten. Ama sen yine de aynısı olmasına dikkat edersen garanti olur-
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
anakart destekliyorsa sorun olmaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende çok araştırdım bu konuyu pek sorun yaşayan yok. Sorun yaşayan insanların da bir çoğu çözmüş. Çözülemeyen sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz düşük. Yinede alabiliyorsanız aynı marka aynı seri ram almanızda fayda var. Bende imzamdaki iki farklı ram kitini kullanıyorum. 4gb cl7 1600mhz ram vardı üzerine 8gb cl9 1600mhz ram aldım. İlk taktığımda pcye 8 gb olan kit sorun çıkardı. 4 gb olan kit cl9 1333mhz ile çalıştı 8gb olan kit hiç görünmedi. Ama basit bi sorunmuş biosdan ayarladım zamanlama ve gecikmeleri. En kötü ihtimalle sizde aynı sorunu yaşarsınız diye düşünüyorum. Umarım sorunsuz kullanırsınız
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X