Şimdi Ara

2 Farklı ekran kartı kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
31
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarımın ekran kartına 1 Monitör (DVI ile) ve 1 TV bağlı (HDMI ile). TV salonda, böyle ekranı TV'ye yansıtarak film izleyebiliyorum.
    Şimdi şöyle bir problem var, bu konfigürasyon ile, yaklaşık 10 dk'da bir ekran kararıyor, Windows'da cihaz bulunuyor ve 3 saniye sonra tekrar ekran kararıp cihaz kayboluyor. Çok can sıkıcı bir durum. Tam işe konsantre olmuşken 5-10 saniyeliğine ekran gidip geliyor. 3 saniye için bulunan cihaz "Sony TV *00" cihazı.
    Önceleri 10 dakikada bir ken şimdi yeni Windows güncellemesi ile 3-4 dakikada bir olmaya başladı ve hiç iş yapamama sebep oldu çünkü bazen üst üste yapıp 1 dakika ekrana görüntü gelmiyor.

Neyse, yukarıda problemden bahsettim, gelelim asıl soruma.
    Ben şimdi bu problemi çözmek için bilgisayarı yine ekran kartından DVI ile monitöre'ye bağlamak istiyorum.
    TV'yi ise anakartın onboard ekran kartı üzerinden HDMI ile bağlamak istiyorum. Bu mümkün mü? Ve yine aynı şekilde Ekran uzat, ekran yansıt vs şeklinde ayarları kullanabilirmiyim Windows'da?

Çalışacağından emin değilim ama denemek istiyorum zira işin içinden çıkılmaz bir hal aldı bu ekran gidip gelmeler.

Anakart: Asus Z-97A
    Ekran kartı:Asus STRIX GTX 960 4gb
    Windows 10
    TV: Sony XE9005

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.