Şimdi Ara

2 fare arasında Kaldım yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben genelikle rust r6 pubg cs arma gta oynuyorum bir razer set im var sıra fareye geldi ama bu iki model arasında kaldım:

Razer deathadder elit

Razer Mamba veya Razer Mamba Tournament Edition

hangisini alayım Ve neden onu alayım belirtireniz sevinirim cevaplayanlara şimdiden teşşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smak55 -- 31 Ağustos 2019; 20:34:0 >

• Ben zamanında Mamba TE almıştım 350TL'ye. Şu anda 500TL'yi geçmiş. Tavsiyem mağazalarda bulabilirsen orada fareleri denemen. Eline oturanı almanda yarar var zira sonrasında bilek ağrısı çekersin yada iade ile uğraşırsın. Mamba TE, Deathadder'in RGB ledi olanı diyebilirim. 150 kağıt değer mi orası sana kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: urnamed3232

Ben zamanında Mamba TE almıştım 350TL'ye. Şu anda 500TL'yi geçmiş. Tavsiyem mağazalarda bulabilirsen orada fareleri denemen. Eline oturanı almanda yarar var zira sonrasında bilek ağrısı çekersin yada iade ile uğraşırsın. Mamba TE, Deathadder'in RGB ledi olanı diyebilirim. 150 kağıt değer mi orası sana kalmış.
    Mağazalarda Razer bulmak zor bu aralar. Ben de fare bakıyorum ve normal de Razer ürünleri bulunan bazı mağazalarda bulamadım ve bir kısmı artık Razer satmıyorlar. Bugün media markta gittim. Razer ürünleri olurdu o mağazada hep ama yoktu. Sordum Razer ürünleri nerede diy bir süreden beridir Razer bize mouse vermiyor dediler. Artık razer satmıyoruz dediler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.