Şimdi Ara

2. El VDSL/Fiber Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, pek bilgili ve tecrübeli olmadığım bir konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var.
    Bugün Türknet(VDSL) belgelerimi kargoya verdim, umarım yakında açılacak. Modemimi kendim alacağım. Çeşit çok fazla olunca karar veremedim. Vdsl/Fiber destekli bir modem almak istiyorum, ilerisinide düşünerek. Bütçem çok kısıtlı (max 200) dolayısıyla 2. el almak durumundayım. Buradan ve internetten öğrendiğim marka ve modellerin özelliklerini, fiyatlarını araştırdım. Uygulama desteği olmasından ötürü sanırım 2. el Asus DSL-N16P almaya niyetleniyorum. Sizede danışmak istiyorum, sizlerin bir yorumu veya tavsiyesi varsa benim için önemli olacaktır. Teşekkür ederim şimdiden vaktiniz için.

• DrGreenT D kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, dsl- n16 yerine zyxelin vmg1312 modelini düşünebilirsin. Bütün alt yapıyı destekliyor. 300 mps veri transfer hızı mevcut ve çekim alanı asusun cihazına göre daha iyi durumda. Qos özelliği ile kısıtlama getirebiliyorsun cihazlara + olarak 5*2 10 dbi anten gücü mevcut. İnternette karşılaştırma yaparsan daha çok işine yarıyacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selam 2. El modem almani tavsiye etmiyorum. Zyxel Vmg1312 modeli cok daha iyi bir modem asus dsl-n16 modeline gore. Fiyatida suan senin butcene uyuyor hemde 2. El almak zorunda kalmazsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam selam airties bulabilirsen öneririm. Bende 5750 modeli mevcut. Fiber geldiği için boşa çıktı. 135 m2 de her yerde çekim sağlıyor bana. 1200mpbs vdsl fiber desteğide mevcuttu. Ayrıca beamforming desteği vs. de mevcut. bu modeller en iyi modellerdir. Eğer bulamazsanız elimde boşa çıkmış mevcut var. iyi günler
  • Teşekkür ederim öncelikle.

Bahsettiğiniz Zyxel VMG1312(B10D) modeli sanırım. Onuda araştırdım, özellikle anten gücü iyiymiş dediğiniz gibi. en ucuz MediaMarkt'ta 220 TL'ye görünüyor şuan. Sanırım buna yönelicem tavsiyeniz üzere.

Düşündüğüm Asus N16(P) modeliydi. Mart ayında alınmış, faturası olan birtane N16P buldum 200 TL'ye. Altyapı sorunu olduğu için sattığını söyledi. 3 yıl birebir değişim garantisi olması biraz içimi rahatlatıyor aslında.

Diğer yandan Vodafone H300s modeli için iyi yorumlar var. 2. El alınır mı diye düşünüyorum.

Efegoc, Hocam Airties 5750 modemede baktım şimdi. Güzelmiş. Öcelikle İstanbuldayım ben. Fiyat olarak ne düşünüyorsunuz acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.