Merhaba. Akrabalarıma çok uyguna PC almaya çalışıyouz. Çocukları oyun oynayabilsin istiyorum(Liseye geldi Valorant bile oynayamıyor, çok istiyor. Ben de hikayeli oyunları da tanısın istiyorum.). Bütçeleri toplam 3500₺ civarı. GPU'suz şu sistemi aldık şuan. Sisce aldığımız sistem doğru mu ? 1500tl ye kadar 2.el Gpu tavsiyeniz nelerdir ? RAMTECH WORKFORCE WF481 i5-2300 8GB RAM 128GB - PttAVM.com https://www.pttavm.com/ramtech-workforce-wf481-i5-2300-8gb-ram-128gb-ssd-masaustu-ofis-bilgisayar-p-523678961 |
2.el Ucuz GPU Tavsiyesi. Aldığımız Sistem Doğru mu ? (Aşırı Düşük Bütçe İçerir)

-
-
sistem çok eski
-
Evet malesef hocam. Ancak bütçe belirttiğim gibi çok düşük. Beklenti de çok yok arada tv ye bağlarlar. Bir de buna gpu almak istiyorum. Biliyorum artık 20 binler 50 bin ₺ ler havada uçuyor ancak böyle halk dostu sisteme ihtiyaç var şuan. Sahibinden de önerebileceğiniz bir şeyler olur mu ? i5-2300 ü bottleneck sitelerinde karşılaştırdığımda gtx 1660ti ile bile sıfır darboğaz ile çalışıyor , çok uyumludur yazıyor.
-
3500 tl ye o cihaza verceginze keşe gidip bir xbox one alsaydınız üstünede 1 yıllık gamepass alırdınız her oyunu oynardı geçmiş olsun
-
Oyun benim küçük kuzenip için arzu ettiğim şey. Bilgisayar medya tüketimi , internet surf'ü , tv ye bağlama ve uzaktan ders , youtube , çizgi film için isteniyor. Ben ortalama bil gp takıp iyi güzel oyunları da deneyimlemesini istiyorum.
Gpu önerebilir misiniz 2. el ?
Şöyle bir ilan gördüm keşke "bunu mu aldırsaydım" dedirtti.
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-1050ti-li-satilik-pc-1103952599/detay
-
hocam ben almam şahsen siz bilirsin i3 4.nesil 1050ti 3000 tl iyimi kötümü tartmak lazım
-
Zaten kasayı sipariş verdik sahibinden ilanını alamıcaz , uygun fiyata donanımı ve yanında verilenleri görünce bi keşke duygusu geldi.
Benim asıl ricam 2.el 1500 tl civarına gpu önerisinde bulunabilir misiniz ?
-
1500 e rx 560 alırsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasa yanlış ama öyle bir bütçe ile başka bir şansın da yok... 8. - 9. Nesil kasa toplasan en ucuz parçalarla bile 4000 TL olur. Ekran kartı olarak şu kart temiz ise örneğin alabilirsin.
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-gtx-1050-ti-sikintisiz-temiz-1111863739/detay
-
Hocam inanın bu bütçeye bile zor çıkardım. Ultra ucuz , hurda ürünler almaya alışmışlar. Ellerinde de kısa sürede kalıyor. Bluetooth , wifi bazen kafasına göre çalışıyor , ucuz etin yahnisi diyorum laf anlatamıyorum. En son aldıkları cihaz exper marda core 2 duo eski bir laptop , kasası ayrık. Monitörü ile 1500 e veriyormuş satıcı. Monitörsüz boş kapağı ile 700 e almış akrabam. 2008 lerden kalma 4:3 monitörde titreşimle kullanıyordu. O da cortlayınca şimdi sırada bu var. Sizce aldığımız kasa sıfır mıdır ? Yenilenmiş mi ?
Şöyle bir ilan gördüm keşke "bunu mu aldırsaydım" dedirtti.
Nasip kısmet bakalım artık.
-
O işlemcinin sıfırı olmaz, firma bilinen, büyük bir toplama cihaz firması, sorun yaşamazsınız.
Attığın bilgisayar da fiyatına göre güzelmiş, temiz mi acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 12 Temmuz 2023; 18:20:44 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilemiyorum ki hocam. Bursa'da oturuyorum. Aynı şehirde olsaydım iletişime geçecektim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torquehp -- 13 Temmuz 2023; 17:17:54 > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X