Şimdi Ara

2.el TV Aldım !!!DOLANDIRILDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OkiSan

aynı seri tvden bende almıştım, alırkende bu forumdan bayağı bir araştırmıştım. onun için ilandaki resimler çok tanıdık geldi.. araştırdım ettim maalesef tahmin ettiğim gibi bu forumdan alınmış resimler.

linkten kontrol et.
    link

ayrıca verdiğin linkteki ilandan satıcının kullanıcı adının üstüne tıklarsan, benzer bir maceranın sony marka tv ile de yaşandığını göreceksin.

Hocam fotoların bulunduğu linki paylaştığın iyi oldu iş savcılıktan suç duyurusuna varınca Bu fotolarda iyi bir kanıt olur. Bu arada saat 22:05 itibarı ile sahibinden com dan bir cevap hala yok tlf açıyorum tele sekreter oraya buraya tuşla deyip duruyor hepsi bant kaydı zaman ilerliyor. nerden bulaştım bu işe bilmem ki

• ürün adedi olarak ta 4 girmiş zaten.. yani senin gibi birkaç kişi daha olabilir.

bilmiyorum hangi şehirde neredesin ama sahibinden.com un genel merkezi bostancı e-5 kenarında.. ben olaydım dayanırdım kapılarına.. akşam olunca tükkanı kitleyip gitmiyorlardır, elbet vardır nöbetçi bi ekip..
  • white3535 W kullanıcısına yanıt
    hahahhaha çok doğru söylemişsin hocam sürünsünler valla
    onlar dolandırıcılık yaparken vicdan yapmıyor da biz onları şikayet edince niye vicdan yapalım ki di mi :)
  • Hocam ürün adeti ben aldığımda 5 di dolandırıcıya bu niye beş dedim hocam yanlışlıkla taksit seçeneği diye oraya 5 yazmışım dedi şerefsiz beni kandırdı.
    İptal butonu Aldıklarım kısmında Kargo süresi dolunca ve hala kargo bilgileri girilmediyse o zaman çıkıyormuş. Benim anladığım bu aşagıdandaki linkdende okuya bilirsiniz:
    http://www.sahibinden.com/alicilar-icinWQQaXQQ782WQQpXQQhelp
    09:15 itibarı ile sahibinden com dan yine yanıt yok yuh diyorum baska bişey demiyorum.bir daha tlf acayım bakayım şu 0 850 222 44 44 numaraya...ilan hala yayında hala milleti dolandırmaya çalışıyorlar. bunların hiç mi hapse filan gireriz korkusu yok anlamadım gitti...

• Siz TV yi ayın 24 ünde almışsınız.aynı TV ye ayın 22 sinde satış iptali gelmiş.demek ki aynı oyunu sizden önce başkasına oynamış.daha bitmedi,daha öncesinde de sony markalı başka bir TV ile aynı oyunu 2.kez oynamış.
    Kusura bakmayın ama çok bilinçsizce alışveriş yapmışsınız.bu yüzden biraz kızdım size.insan satıcının profiline bir bakar önce.bu zamana kadar ne satmış,alıcılar memnun mu.adamın profilinde 3 konu var.üçü de satış iptali nedeniyle olumsuz sonuçlanmış.adamın profili resmen ben dolandırıcıyım diyor.gittigidiyor,sahibinden gibi sitelerde satıcı profili çok önemlidir.100 satıştan 1 tanesi bile olumsuz olsa insan şüpheleniyor.üstelik burda satış iptalleri söz konusu ki arıza had safhada.

İşte dolandırıcı profili;

2.el TV Aldım !!!DOLANDIRILDIM

• quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

Siz TV yi ayın 24 ünde almışsınız.aynı TV ye ayın 22 sinde satış iptali gelmiş.demek ki aynı oyunu sizden önce başkasına oynamış.daha bitmedi,daha öncesinde de sony markalı başka bir TV ile aynı oyunu 2.kez oynamış.
    Kusura bakmayın ama çok bilinçsizce alışveriş yapmışsınız.bu yüzden biraz kızdım size.insan satıcının profiline bir bakar önce.bu zamana kadar ne satmış,alıcılar memnun mu.adamın profilinde 3 konu var.üçü de satış iptali nedeniyle olumsuz sonuçlanmış.adamın profili resmen ben dolandırıcıyım diyor.gittigidiyor,sahibinden gibi sitelerde satıcı profili çok önemlidir.100 satıştan 1 tanesi bile olumsuz olsa insan şüpheleniyor.üstelik burda satış iptalleri söz konusu ki arıza had safhada.

Sonuna kadar haklısınız ne diyeyim. ''bir musubet bin nasihattan iyidir'' misali boyumuzun ölçüsünü aldık :)
    bu arada müşteri hizmetleriyle konuştum ürünü iptal edemiyorlarmış kargo süresi dolunca ben iptal edecekmişim GET Alışveriş sisteminde kesinlikle dolandırıcılık yapamazlar dedi.müşteri temsilcisine ilan hala var iptal filan edin diyorum beni bile dinlemiyor lafı kısa kesti malum arayan çok alal acele benle konuştu... her neyse kargo süresinin dolmasını beklicem...
    Arkadaşlar bu tip dolandırıcılık yapanları internet üzerinden şikayet edebileceğimiz bir yer varmı? Savcı olur polisin bu konuyla ilgili birimleri olur varsa hemen arayayım ilanı yayından kaldırmadan bu şerefsiz izini sürmesi kolay olur polis için.

• quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

Siz TV yi ayın 24 ünde almışsınız.aynı TV ye ayın 22 sinde satış iptali gelmiş.demek ki aynı oyunu sizden önce başkasına oynamış.daha bitmedi,daha öncesinde de sony markalı başka bir TV ile aynı oyunu 2.kez oynamış.

Ne diyeyim sonuna kadar haklısın yaptık bir cahillik.''Bir musubet bin nasihattan iyidir'' misali boyumuzun ölçüsünü aldık. Bu arada müşteri hizmetleriyle görüştüm iptal edemeyiz kargo süresi dolunca sen iptal butonuyla iptal edebilirsin dedi.ayrıca GET alışveriş sisteminde de kesinlikle dolandırıcılık olmaz diyor.adama sahte kargo numarası filan girse diyorum beni filan dinlemiyor, ilan hala yayında filan dedim yine dinlemedi kısa kesti. malum hatta bekleyen çok. her neyse kargo süresinin dolmasını beklicem bende, yapacak bişey yok...
    Bu arada bu tip internet üzerinden dolandırıcılık yapanları şikayet edebileceğimiz (internet üzerinden veya Tlf ile)
    bir kurum veya birim varmı bilen arkadaşlar varsa burada paylaşırsa sevinirim...

• Ya o değide eğer benzer ilanları varsa, biri şu spastik adamı savcılığa falan vermeli. Kim bilir daha kaç kişiyi dolandıracak. Bu seferki DH den çıktı işi bilen biri parasını alır ama alamayan yaşlı başlı kaç kişiyi dolandırdı kim bilir. Adı soyadı sistemde tc numarası sizde telefonu vs bir şeyi vardır mutlaka. Bi boyunun ölçüsünü alsın
  • ilanı şikayet etsek ne olur acaba akıbeti.. ilan yayından kalksa arkadaşın satışı iptal olabilirmi ki?

bu arada arkadaşım sen her türlü sayfadan SS al. kaydet bilgisayarına dursun.. ne olur ne olmaz..
  • Allah bizleri doğru insanlarla karşılaştırsın.
  • Bende sahibinden soundbar görmüştüm. Yer Muğla gözüküyordu. Mesaj attım biz amerikadayız, sana ücretsiz kargoya göndereceğiz, olurki bir sıkıntı olursa, bankaya yazarsan paranı alırsın dedi. Üstelik get ilanı ile değil. Adamlar olta atmış, sazan arıyor. Oldu dedim, bir daha yazmadım. Etraf çakal dolu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 ay kadar önce bende sahibinden de bir monitör gördüm. 26" samsung tv tunerli monitör çok uygun fiyata idi. aradım konuştum almak istiyorum dedim. kadıköy de bilgisayarcı olduğunu söyledi. çok arayan var almak istiyorsanız hemen havaleyi yaparsanız ayırırım dedi. gerek yok gelip elden alacam dedim. ama çok arayan oluyor bilmem ne bi dünya yokuş yaptı. en sonunda bende kadıköydeyim 10 dakikaya ordayım adresini ver dedim. ısrarla vermiyor herif adresi. yok garantiden cep bank yap gönder parayı anca öyle ayırırım felan dedi. iyice kıllandım. zaten fiyatı da ucuzdu. ilandaki resimleri google görsellerde aratınca resimlerin yabancı bir forumdan alındığını anladım. ilanda resimler kendi çekimimdir felan diyordu. Dikkat etmek lazım. İlanlardaki telefon numaraları sahte kişiler üzerine olabiliyor. Verdikleri hesap numaraları sahte kimlikler ile açılmış hesap numarası veya çalıntı olabiliyor. Allah ıslah etsin..

Bu gibi durumlarda kontrol edilmesi gereken şeyler;

İlan veren üyenin üyelik başlangıç tarihine bakın.
    Üyenin yorumlarına bakın.
    Üşenmeyin ilandaki resimleri google görsellerde aratın.
    ilandaki ve satıcı ile konuşmanızdaki tutarsızlıkları görmeye çalışın.
    Fiyat çok uygun ise hemen atlamayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkiSan -- 29 Ekim 2013; 15:19:06 >

• Sonunda Sahibinden com'dan msj'larıma yanıt geldi satış 16:30 itibarı ile iptal edildi. Hele şükür...
    Bu arada sahibinden com ilanı yayından kaldırmış...
    https://store.donanimhaber.com/5a/89/4c/5a894c2b94e36ef7dc5f554c729f83f3.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simka_3 -- 29 Ekim 2013; 17:21:41 >

• Gözünaydın
    İnsanlrımız çok iyi niyetli( senin gibi)
    Maalesef akıllanmıyoruz. Yok get miş med miş..
    Görmrdiğin ürünü,tanımafığın bi adamdan alıcan.
    ALLAH AKIL FİKİR VERSİN Kİ,
    BU FIRSATÇILARA İNANAN İNSANLAR NE YAZIKKI VAR BU ÜLKEDE
    SEBEP ÜÇ KURUŞ UCUZ ALACAN ,
    ALLAH İYİ İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN.
    AMA İYİDE ALLAH TA AKIL FİKİR VERMİŞ BE YA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simka_3 kullanıcısına yanıt
    http://www.egm.gov.tr/Sayfalar/Ihbar.aspx
    online polis ihbar hattı.
    bir kez dolandırıcı smsi nedeniyle kullanmıştım. Sonucunu bildirdiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun arkadaşım bütün konuyu okudum resmen ibretlik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimser

geçmiş olsun arkadaşım bütün konuyu okudum resmen ibretlik.

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 906

http://www.egm.gov.tr/Sayfalar/Ihbar.aspx
    online polis ihbar hattı.
    bir kez dolandırıcı smsi nedeniyle kullanmıştım. Sonucunu bildirdiler

Keşke sahibinden com ilanı direk kaldıracağına ihbar hattına kendi sitelerini kullanarak dolandırıcılık yapanları ihbar etseler ne güzel olurdu... Aslında olması gerekende bu zaten naptı site ilanı kaldırdı bir nevi suçlulrın ayak izini kapattılar.İnşallah ben yanlış düşünüyorumda benim gibi şikayetleri site ihbar ediyordur.

• AYNI KİŞİ Bİzide dolandırmaya kalkdı size dediği şeylerin aynısını bize dedi televizyonu 700e anlaşmıştık ertesi gün yollıycam dedi banka hesab no atdı tabi bizde tv gelmeden para yollmayız dedik sonra ben get ilan ac ozaman dedim tmm dedi akşam oldu aradım abi ilan fln yok dedim site onaylamamıştır dedi sabah oldu aradım tel kapalı akşama kadar kapalıydı ertesi sabah en sonunda ulaştım mesaj olarak adresi yolla kapıda ödemeli yollıyım dedi tm dedim adresi yolladım tv felan yok :) aradan 2 gün geçti aradıgımda böyle bir numara kullanılmamaktadır dedi yani aynı kişi belkide kaç kişiyi dolandrmaya çalıştı ::)
  • enes akkaya 07 E kullanıcısına yanıt
    benzer birkaç durum ile karşılaşmıştım. laptop ilanım için iletişime geçmişlerdi, gönderin laptopunuzu 200tl farkla siza yeni laptop gönderelim vs. gibi şeyler demişlerdi. Ulan kendin gibi sazanmı sandım demiştim de elemanın cevabı şu olduydu, ne saflar var biliyormusun deyip gülücük atmıştı.. yani belki de bi kaç kişiye sattı bile o tv yi..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.