Elden alıcam beyler alıcağım ürün SonyEricsson W610i nelerine dikkat etmeliyim ilk defa böyle bi alışverişim olucak? kayıtlı mı değil mi muhabbeti falan nedir aletin düzgün çalıştığına dair falan nelere bakmalıyım ?
tehlikeli vala çalıntı olabilir ikincisi sistemsel bir arızası olabilir tabi bunu biz anlayamayız telefoncudan al 20 - 30 daha verip bozuldummu en azından bi güvencen olur
quote:
Orijinalden alıntı: BoşaAldım
tehlikeli vala çalıntı olabilir ikincisi sistemsel bir arızası olabilir tabi bunu biz anlayamayız telefoncudan al 20 - 30 daha verip bozuldummu en azından bi güvencen olur
ürüne vereceğim fiyat 100TL acaba telefoncuya adamla beraber gitsek bişeyler söyleyebilirmi ayrıca bu fiyata başka bulabileceğimi zannetmiyorum
açılan yardım konularına neden kimse cevap vermiyor
-Faturası mutlaka olacak (kutuda olsa iyi olur) -Gittiğinde pilin altındaki imei no. ile faturadakini(varsa kutu üzerindekini) ve telefonun içindekini (*#06#) karşılaştır. Bu üçü tutuyorsa problem yok, kopya mopya şeylerle uğraşmazsınız, gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. -Ekran, kamera, dış ve iç hoparlör (arama yapın, 1-2dk konuşun), tuş takımı, bluetooth vs. başka ne özelliği varsa. Ama garanti devam ediyorsa genel kontrol yapın, bu kadar üstüne düşmenize gerek yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme