Şimdi Ara

2. el sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Web sitesi kodlama ve ara ara da oyun oynama amaçlı ikinci el bir bilgisayar toplamak istiyorum. Bütçeyi mümkün olduğu kadar minimumda tutmak istiyorum. Online oyun pek oynamıyorum. İşlemci olarak x3440 düşünüyorum ama donanım konusunda bilgim yeterli olmadığı için yardımlarınızı bekliyorum.
    Şimdiden teşekkür ederim.

• Anakart ve işlemciyi cinden almayı mi planlıyorsunuz. Bu kurda yurtdışı sitelerinden fiyat performans sistemi kurulamaz. Letgo sahibinden gibi sitelerden parcalari bulup sistem kurmayı deneyin derim. Bi de xenon yerine 1. Nesil i5 de is görür. bildiğim kadarıyla xenon ve 1.nesil işlemcilerde ekran kartı olmuyor yani onboard dan görüntü alamazsınız. Bu yüzden ucuz ekran kartına da masraf yapmanız gerekecek. 2. Nesilde ise dahili intel gpu su mevcut ve isinizi görür. Ayrica ram 8gb ve 120 gb ssd olmalı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hib.96 kullanıcısına yanıt
    Tavsiye edebileceğiniz sistem var mı ?
  • starney_binson S kullanıcısına yanıt
    Şimdi fark ettim de siz oyun da oynarım demişsiniz. Ben o yüzden ekran kartsız önerecektim neredeyse forumun ikinci elinde bir sürü hazır sistem ilanı var. Bütçenizi ve oynamak istediğiniz oyunları belirtin ona göre öneride bulunalım.

Genel olarak FIFA 19, GTA 5 ve DOTA 2 oynamayı düşünüyorum. 1500 TL üzerinde olmazsa iyi olur. Tabi daha uygun fiyat da kabulümdür :)
  • starney_binson S kullanıcısına yanıt
    1500 tl ile toplanabilecek parçalar su sekilde: i5 2. Nesil(200tl) h61m(200tl) 8gb ram (200tl) gtx950 960 1050 ikinci el de tahmini 550 650 arasi bulunur. Kasa 25 30tl duz kasa alirsiniz daha sonra değiştirsiniz. Psu biraz kaliteli olmalı ikinci el 80+ 400 watt psu 100 tl ye bulabilirsiniz. 1tb hdd 120 tl bu şekilde 1500 yapıyor. Monitör hariç. Bu ozelliklerde kasayı parça parça toplamak biraz zaman alır açıkçası kendim bu ozelliklerde topladım 1600 tuttu benim sistem. Toptan daha uyguna alınabilir.

Teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.el araba tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    2. El bu pc alınır mı
    7 ay önce açıldı
    2. El Araç Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.