Şimdi Ara

2. el PSP fiyat ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu doğru yerde mi bilmiyorum ancak...

Elimde PSP Fat 1000 modeli var. Kullanmadığım için satmak istiyorum.

Kutusu ile birlikte
    4gamers premium travel set ( Ön koruyucu kapak hariç )
    4gamers 2.0 sound&dock system
    8 adette orj oyun var.

MetalGearAcid 2 (3D gözlükle beraber).
    Fifa 06
    MetalGearAcid
    Ridge Raver
    NBA Street Showdown
    Pursuit force
    GTA:Liberty City
    NFS:MW 5-1-0
    Bütün oyunlar klavuzları, aksesuarları ile birlikte ve UMD kutulu.
    Hepsini elden çıkarmak istiyorum.

PSP sıfır gibi çizik, ölü pixel vs. yok. Diğer aksesuarlar da öyle. çoğu çiziksiz. Çok az kullandım zaten 5-6 aydır sanırım.

Kaça satabilirim ? Birisi Sadece PSP'yi 100e istedi bende sadece psp 150 aksesuarlarla 250 dedim çok mu istemişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Damn It -- 19 Eylül 2009; 22:37:08 >

• şaşırdın mı kardeş sen pspyi tek 250den aşşa werme hepsini 300e wer 100 lira nedir ya
  • Bence de ama adam ısrarcı anlatamıyorum 250tl'ye sıfır 2000 slim var diyor . (Pardon 280tl'miş sıfırı arkadaş yanlış bakmış )

Düzenleme: Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Damn It -- 18 Eylül 2009; 20:41:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: breakercobra

şaşırdın mı kardeş sen pspyi tek 250den aşşa werme hepsini 300e wer 100 lira nedir ya

psp slim ikinci el 220 tl
    sen fati 250 den asagıya verme diyosun yurtdısından gelme psp3000ler 310 tl sıfırı artı psp go cıkıcak
    fat mi kaldı:):)
  • gerçekten çok çelişkide kaldım ama bence 200 ün altına inme :)) ama şunu diyeyim ben psp slimi 5 orji oyunla beraber 260 tl ye vereni gördüm
  • artık orj oyunlar para etmiyor
    bendede 2 tane jelatini açılmamıs psp oyunu var ama elimde kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MC.ARSONIST.JR

quote:

Orijinalden alıntı: breakercobra

şaşırdın mı kardeş sen pspyi tek 250den aşşa werme hepsini 300e wer 100 lira nedir ya

psp slim ikinci el 220 tl
    sen fati 250 den asagıya verme diyosun yurtdısından gelme psp3000ler 310 tl sıfırı artı psp go cıkıcak
    fat mi kaldı:):)

kesinlikle katılıyorum arkadaşıma.
    psp 3000 ler vs bile şuanda bu fiyatlarda.
    ki psp go çıkınca iyice ucuzlayacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Sıfır ve 2.el ramler
    14 yıl önce açıldı
    Sıfır vs 2. El Fiyat Farkı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hadi ya hangi oyunlar var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaRbOnxx

hadi ya hangi oyunlar var :D

MGA 2 var 3D gözlükle beraber.
    Fifa 06
    MGA
    Ridge Raver
    NBA Street Showdown
    Pursuit force
    GTA:Liberty City
    NFS:MW 5-1-0
  • Psp fat in satılması gereken en ideal fiyat 180-170 lerdir.150 ye o alet satılmaz ayrıca umdlerin kutulu kitapçıklıysa 250 lira çok rahat eder.Bende Tekken DR kutulu kitapçıklı sıfır gibi duran umd var arkadaş 70 liraya direk satın alıcaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

Psp fat in satılması gereken en ideal fiyat 180-170 lerdir.150 ye o alet satılmaz ayrıca umdlerin kutulu kitapçıklıysa 250 lira çok rahat eder.Bende Tekken DR kutulu kitapçıklı sıfır gibi duran umd var arkadaş 70 liraya direk satın alıcaktı.

Çok iyiymiş. Evet UMD'ler kitapçıktı, haritalı, gözlüklü vs hiç eksikleri yok
  • bendede jelatini açılmamış final fantasy IV ve socom fireteam2 var
    çok uygun fiyatlara verebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damn It

quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

Psp fat in satılması gereken en ideal fiyat 180-170 lerdir.150 ye o alet satılmaz ayrıca umdlerin kutulu kitapçıklıysa 250 lira çok rahat eder.Bende Tekken DR kutulu kitapçıklı sıfır gibi duran umd var arkadaş 70 liraya direk satın alıcaktı.

Çok iyiymiş. Evet UMD'ler kitapçıktı, haritalı, gözlüklü vs hiç eksikleri yok

oyunlara Bakmamıştım GTA ve Nfs para eder ama diğerlerini bilmiyorum.200 diyesim var ama MGA ismini duymadım nedir ne değildir.

quote:

Orijinalden alıntı: MC.ARSONIST.JR

bendede jelatini açılmamış final fantasy IV ve socom fireteam2 var
    çok uygun fiyatlara verebilirim

FFIV Final Fantasy 4 PSP ye ne zaman çıktı 2d grafikli oyun En son Playstationdaydı diye biliyorum.İlginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 19 Eylül 2009; 20:41:39 >

• pardon ya yanlış yazmışım

VII olcak o
  • MGA dediğim Metal Gear Acid. Metal Gear Solid'in PSP versiyonu. MGA2'de 3D gözlük var yanında o da paketinde vericem 280-300 gibi bir fiyattan satmayı düşünüyorum nasıl sizce ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.