Şimdi Ara

2.EL PAZARI - İCRALIK ARAÇ İNCELEME (UYAP ihale) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.061
Cevap
99
Favori
80.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uniqlo

quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

Hocam deri istenmiyor, hem yazın dezavantaj hem de kötü kokuyor. 2014lerde tutmadı, dolu hasarı yüzünden. Sıfırlarında lpg masrafı hariç fiyat veriyorlar.

Salı günü 57 verdiler istemedim. 40bin bakımını yaptrdm 500e bugün bakmaya gelecek birisi 58,5 dan açıp 58e inşallah...
    İyi ki civic almışım. Şimdi acil araca ihtiyacım var yine Civic alırım muhtemelen.

Hocam biz elegance otm aldik agustos ayinda 2014 model 58.5a geldi.

Doğrudur, kağıt verdiler mi dolu hasarı için? Bu arada Eco mu? ve en önemlisi LPG var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C E B R A I L -- 28 Haziran 2015; 19:39:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: palvin

2011 model 1.4 dizel 80.000 de hatasiz boyasız fiesta 32000 e alınır mı.ederi nedir sizce.

Hocam güzelce baktırın, Titaniumsa bi hayli ucuza veriyor. 35-36 ölü fiyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veyiss_18

Mrb hocam aracıma bi arkadaşım talip fiyatı nedir?

2005 marea exclusive Konfor Paket
    Km 194 bin de
    Boya tavan hariç boya var 2 3 parçasında yok ama bel altı boyalı değişen ve macun hiç yok.
    BRC sıralı tüp var.

Orjinal 2 anahtarı kullanma kulavuzu ve orjinal teybi duruyor
    Araba orjinal 15 jant

Arabaya son 2 ay içşnde 1.750 para harcadım ön takım amartisörler triger kayısı radyatör yazlık lastik gibi tğm bakımları yapıldı kurul masrafsız.

1.500 liralık ses sistemi de var sökede bilirim sökmeyede onu konuşmadık daha.

Marea çok gördüm ama Exclusive çok nadir. Libertyden tam farklarını hatırlamıyorum açıkcası.
    Bir hayli masraf yapmışsın...Seti bilmem sana kalmış hocam, fiyatta sanırım 20bin civarı gider.

• Arkadaşlar bu h.sonu pazara gidemedim ama aldığım haberlere göre biraz bir kıpırdanma başlamış.
    Bayrama doğru şöyle 1hafta-10 gün kala canlanma doruğa çıkar.

Eğer alacaksanız fiyatlara bindirme olacak dikkat edin.
    Eğer satıcıysanız lütfen fazla abartmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam deri istenmiyor, hem yazın dezavantaj hem de kötü kokuyor. 2014lerde tutmadı, dolu hasarı yüzünden. Sıfırlarında lpg masrafı hariç fiyat veriyorlar.

Salı günü 57 verdiler istemedim. 40bin bakımını yaptrdm 500e bugün bakmaya gelecek birisi 58,5 dan açıp 58e inşallah...
    İyi ki civic almışım. Şimdi acil araca ihtiyacım var yine Civic alırım muhtemelen.

Doğrudur, kağıt verdiler mi dolu hasarı için? Bu arada Eco mu? ve en önemlisi LPG var mı?

Lpg yok hocam, dolu hasarinin bagaj kapaginda oldugu yonunde yetkili bayi verdi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Lpg yok hocam, dolu hasarinin bagaj kapaginda oldugu yonunde yetkili bayi verdi.

Fiyat 60.5 küsura geliyor lpg ile beraber satarken Allah yardımcınız olsun...

• Dolu hasarları çektirmeyle düzeltiliyor, boya farkı oluşmuyor anca çok usta kaportacılar anlayabiliyor.Tabi 2014lere karşı genel bir önyargı oluştu, dolu hasarsız olan araçlar da araya kaynayabilir.
    ECO modeli farkı 940 TL civarı, BRC kiti yaklaşık 2000TL, 195lira dolum ağzını benzin deposunun yanına aldırma.
  • 2012 model(2013 trafiğe çıkışlı) 43 bin km de boyasız ve hatasız hyundai i20 crdi jump ne kadar eder?
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acil-ihtiyactan-temiz-opel-astra-boyasiz-217316787/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sifir-a-yakin-opel-astra-218504365/detay/

İki araçta da çizik dahi yok. Hangisinin alınması mantıklı olur ayrıca alınabilir fiyatları ne olmalı kaç tl için pazarlık yapmalıyım?

• Merhaba

2012 Auris (bir önceki kasa makyajlı) 30 bin kilometrede dizel. Servis bakımlı. Küçük çizik,hasarlardan dolayı 3 kapısında boya var. Fiyat olarak ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antuaRri -- 29 Haziran 2015; 22:38:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aesoydan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acil-ihtiyactan-temiz-opel-astra-boyasiz-217316787/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sifir-a-yakin-opel-astra-218504365/detay/

İki araçta da çizik dahi yok. Hangisinin alınması mantıklı olur ayrıca alınabilir fiyatları ne olmalı kaç tl için pazarlık yapmalıyım?

Bunu kaçırma dostum. Otm. olsaydı senden önce ben davranırdım. Fiyat için kendini üzme pazarlık payı bırakmış. Kesinlikle son 44 olur diyecek, sen de buna lpg taktırıcam masrafı var diyip asılacaksın. 43.200 civarına düşmesi gerek ki satın aldığı fiyat bu zaten.
    LPG olayına gelirsek: farklı yorumlar var ama doğrusu; bu araç lpg kullanımı için üretilmemiş sübapları dayanıksız magnezyum alaşımı (Cruzelar gibi) eğer taktırırsan bir süre sonra değişimi göze alman gerek.

• C E B R A I L kullanıcısına yanıt
    ARACIMDA LİBERTY DONANIMLI ARAÇLARDA BULUNAN DONANIMA EK OLARAK

1-Elektrikli Kararan Dikiz Aynası

2- Orjinal Park Sensörü

3-Aynalar ve Kapı Kolları Orjinal Araç Rengine boyalı

4-4 Cam Otomatik

5-Mercekli Poliektik Farlar

6-Sis Farları

7-Krom Ön Panjur ve Krom Bağaj Çıtası

6-15 inc Çelik Jantlar

7-Ayrı ayrı Katlanabilir ve Yatabilir Arka Koltuklar

8-Anahtarı Tam sağa veya tam sola cevrilmiş şekilde tuttuğunuzda tüm camların kapanması ve açılması

9-Kadife İç Döşemeler

10-Cd çalarlı müzik sistemi.

11-Gösterge Ekranı Aydınlatma Ayarı

12-Beyaz renk gösterge paneli

13-Direksiyondan kumandalı cd çalar

Artı bunlar var liberty modellirine şuan internetten bakınca libertylere şstenen fiyatlar 22 23 yazmıslar ama 19 20 civarı gidiyor diye biliyorum. Bu özelliklere göre exclusive nin ederi nedir hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veyiss_18 -- 29 Haziran 2015; 13:14:53 >

• quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acil-ihtiyactan-temiz-opel-astra-boyasiz-217316787/detay/

Bunu kaçırma dostum. Otm. olsaydı senden önce ben davranırdım. Fiyat için kendini üzme pazarlık payı bırakmış. Kesinlikle son 44 olur diyecek, sen de buna lpg taktırıcam masrafı var diyip asılacaksın. 43.200 civarına düşmesi gerek ki satın aldığı fiyat bu zaten.
    LPG olayına gelirsek: farklı yorumlar var ama doğrusu; bu araç lpg kullanımı için üretilmemiş sübapları dayanıksız magnezyum alaşımı (Cruzelar gibi) eğer taktırırsan bir süre sonra değişimi göze alman gerek.

Ciddisin değilmi? En son 43 e bırakıyor satıcı zaten ama hala alma konusunda kararımı vermiş değilim ilk kez araba sahibi olacağım için kafam çok karışık karar veremiyorum bir türlü.

• Hocam 2013 aralık Octavia 1.6 tdi elegance 21.000km de, satarken 25.000 kmde olur, hafızalı sürücü koltuğu ve tam deri koltuk opsiyonları var. Eylül gibi satmayı düşünüyorum. Bugünün fiyatı ne civarı olur?
  • C E B R A I L kullanıcısına yanıt
    Honda Jazz 2007 Model, düz vites, baz donanım, gri renk,
    lpg takılmış ve ruhsata işlenmiş,
    kaza boya değişen yok. 115 bin km'de.
    kaça satabilirim sizce?

• quote:

quote:

quote:

Ciddisin değilmi? En son 43 e bırakıyor satıcı zaten ama hala alma konusunda kararımı vermiş değilim ilk kez araba sahibi olacağım için kafam çok karışık karar veremiyorum bir türlü.

Tamam G kasa gibi efsane olmayabilir, motoru da biraz ilkel olabilir ama hala iyi seçim. İlandakini sıfır araç ayarında düşün.
    Tek dezavanatjı LPG ile çok iyi uyumlu değil.
    Ben otm. aradım uzun süre ama galeri olduğu için vazgeçtim:
    Comfortların içi olabildiğince dolu:
    FAR SENSÖRÜ, YAĞMUR SENSÖRÜ,
    LASTİK BASINÇ SENSÖRÜ, DİJİTAL KLİMA,
    HIZ SABİTLEYİCİ, DERİ DİREKSİYON SİMİDİ, MP-3 ÇALAR, OTOMATİK KARARAN DİKİZ AYNASI,
    ELEKTRİKLİ YAN CAMLAR VE DİKİZ AYNALARI, FONKSİYONEL DİREKSİYON, ARKA PARK SENSÖRÜ

Yeni (J) kasa hb sıfır 1.6 Edition (en boşu) 50 bin lira civarında, karar senin.43 iyi fiyat bunun için temizliğine ve kmsine göre normal. Daha ucuzu varmı desen var ama sana uzak kaçabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

kaça satabilirim sizce?

Manuel Sportlara 25-26 ve üstü şişirme fiyat çekiliyor; 22-23ün üstüne satabilirlerse iyi.
    Sizinki dediğiniz gibi temizse inanılmaz nadir sayılabilir. En az 26-27si var ama biraz bekletir.
    Otm. olsa şansı bi hayli yüksekti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freemangroovy

Hocam 2013 aralık Octavia 1.6 tdi elegance 21.000km de, satarken 25.000 kmde olur, hafızalı sürücü koltuğu ve tam deri koltuk opsiyonları var. Eylül gibi satmayı düşünüyorum. Bugünün fiyatı ne civarı olur?

Hocam fiyat vermiyim şu an 2013 piyasası tam oturmuş değil malum. Yüksek fiyat çeken çok ama işleri zor sıfırıyla mücadele etme durumundalar...Kendimden biliyorum 2-3 yaşında araba satmak zor...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

kaça satabilirim sizce?

Manuel Sportlara 25-26 ve üstü şişirme fiyat çekiliyor; 22-23ün üstüne satabilirlerse iyi.
    Sizinki dediğiniz gibi temizse inanılmaz nadir sayılabilir. En az 26-27si var ama biraz bekletir.
    Otm. olsa şansı bi hayli yüksekti.

Yorumun için teşekkürler.
    Bende seninle aynı görüşteyim.
    Malum siteden ilanlara baktığımda çok uçuk fiyatlar istendiğini görmekteyim.
    Üstelik tamamı orjinal tertemiz denilen araçlarda birkaç parça değişen ve boya olmasına rağmen o fiyatları istiyorlar.
    Bende 26-27 arası bir fiyattan satarım diye umuyorum.

• merhaba arkadaşlar

1.2 benzinli 2012 model POLO trendline 50.000 km.

700 tl hasar kaydı var çamurluk vs. 32.000 TL alınır mı size.

görüşleriniz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.