Şimdi Ara

2.EL PAZARI - İCRALIK ARAÇ İNCELEME (UYAP ihale) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.061
Cevap
100
Favori
80.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

Aracım 2009 model honda civic siyah renk elegance 130 bin km'de. Otomatik vites ve brc marka tüpü var. 2 parça boyası 2 parça değişeni var. Bu kazada kaput ve çamurluk değişti, diğer çamurluk boyandı. Bir de kapı boyalı.
    [simage]imageshack.us/a/img209/5859/img0520t.jpg[/simage]

Keşke değişen önden olmasaydı çok güzel para ederdi, temizleri isteniyor. Km bence normal.
    Hasar kaydı çıkıyor mu? ve VSAlı model mi?
    Bu halde sattığınız yere göre 40.5-42 arası kolay gideri var. VSAlı değilse üstüne zorlarsınız ama bekletir. Şişirme fiyatlara pek itibar etmeyin. civictr.com forumuna koyun, selamımı söyleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: stroke23

HOCAM ARAÇ 1.25 olup aracı temmuz 15 e kadar satmayı planlıyom .
    sizce en uygun alt limit ne olmalı .
    bayi düşük alıyor aracımı ne yapmam lazım .

Hocam 2012 piyasası tam oluşmadı, müşteri 1.25i pek tercih etmiyor bayii de biliyor bunu, ondan öldürüyor. Hele ki işin aciliyetine uyandılarsa üstüne gelirler.Ayıptır sorması ne kadar verdiler?
    Fiesta dizelde çok güzel gidiyor, ama bu işler talih işi belli olmaz. Bayrama yakın millet arabalanmaya bakacak, zamanlamanız güzel ama gel gör ki herkes satmaya çalışacak. Kmsine göre 30-31 idare eder.
  • hocam bayi 28 veriyor .
    binici en son 29 verdi
    ben 32.5 da diretiyom 32 gibi verecem
    ne dersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellfire1903

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-dikmen-den-fluance-1.5-dci-privilage-6-vites-105-bg-full-210407395/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-dikmen-den-fluance-1.5-dci-privilage-6-vites-105-bg-full-210407395/detay bu iki araç hakkında fikir verir misiniz galeriye gidicem fiyat konusunda değer mi siz ne diyosunuz pek anlamıyorum bu işlerden çok makbule geçer

Hocam fransızdan pek anlamam, arkadaşlarıma sorayım.
    Bu araç şirket çıkmasyım diye bas bas bağırıyor, sanırım müdürleri amirleri gibi biri kullanmış, Privilege vermişler adama.Irgat gibi hırpaladığı kesin, değişen ve kazalarını öğrenin. Ben arka tampon ve bagaj kapağı diyorum bakalım tutturabildim mi?

• Hocam merhabalar;
    2013 civarı ve max 60 binde dizel guilietta

2013 civarı max 30 binde focus 1.0 titanium ,

2015 golf 1.2 comfortline + sürüş konfor paketi max 10 binde. bu araçlara en fazla kaç verilir ve piyasası nedir? kaça alınmalı?

(hepsi hasarsız en fazla 1-2 boyalı ve manuel olacak bu arada)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mo1sQzaN -- 20 Haziran 2015; 17:13:30 >
  • stroke23 S kullanıcısına yanıt
    29 az olmuş ya. LPG var en az o 1500 eder. 30.5 desin bari...
  • C E B R A I L kullanıcısına yanıt
    sordum şirket arabası olup olmadığını hayır dedi ne kadar güvenilir bilmem hasar konusuda istedıgınız yere gosterebılırsınız sorun yok arabada dedı . babam için bakıyoruz bu civarlarda önerebilceğiniz araba varsa onlarıda söyleyebılırsenız iyi olur hocam
  • Temiz 206 bulamadim fiyat araligi kac bunlarin aradigim ozellik ucuz ve temiz olmasi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

Temiz 206 bulamadim fiyat araligi kac bunlarin aradigim ozellik ucuz ve temiz olmasi :D

206? Temiz? Bir de ucuz?

• quote:

sordum şirket arabası olup olmadığını hayır dedi ne kadar güvenilir bilmem hasar konusuda istedıgınız yere gosterebılırsınız sorun yok arabada dedı . babam için bakıyoruz bu civarlarda önerebilceğiniz araba varsa onlarıda söyleyebılırsenız iyi olur hocam

Sedan dizel olarak mı düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_3482

Hocam bende 2011 model dizel alfa romeo guilietta var. Su an 110.000 km kmde ne kaza ne boya ne de çizik var. Düzenli olarak bakımlarını serviste yaptirdim. O zaman ki en dolu donanımı 31.500 euro verip almıştım. Bir çok gui de olmayan orjinal far yıkamalı exonon var.bunun yaninda sayamayacağım bir çok donanım mevcut. Bana bir fiyat verebilirmisin.

Hocam sizinki sanırım man. Distinctive. Piyasası biraz ağır, hatta nasıl desem...Alfacılar tarafından da Giulietta pek kabul görmedi.
    Temziliğine göre 45-45.5 sayabilir galerici, o da satın alma değil komisyon üzerinden. Siz kendiniz uğraşırsanız 47.5 üstüne belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinstonCode

hocam bende de 2004 model getz var 1.3 gls
    ilk sahibinden 85 bin km de lpg yok airbag klima elektrikli ısıtmalı ayna vs gibi donanımları var
    sağ çamurluk değişmişti bir de bi kapının sacı değişmişti ilk alındığı yıllarda kazadan dolayı ortalama ne kadar eder yakın zamanda aracı değiştirmeyi düşünüyorum

Hocam Getzlern çok güzel piyasası var. Temiz ya da ufak tefek boyalı düşük kmlilerin 23-23.5dan gittiği doğrudur.
    Şimdi sizinkinde sağ çamurluk iyi haber değil ama kapı sacı problem olacak. 18-18.5maksimum alabileceği sanırım. üstünü kar say
  • Hocam 2014 4x2 duster en dolu versiyon tüm opsiyonlar mevcut. Dizel 110. 50000 km 2 parça boyalı sağ on kapı bagaj kapağı. Beyaz. Km orjinal ilk sahibiyim.
    ne dersin?

Evet sedan olucak benzin yada dizel farketmez geniş bi araba hocam işte

teşekkür ederim cevap için bende aşağı yukarı o civarlarda gider diye düşünüyordum araba çok temiz annem işe gidip gelirken kullanıyordu ama 2 senedir boşta öyle yatıyor araç km si 2004 e göre baya düşük sanırım senede 8 bin km bile yapmamış 20 ye vermeye çalışacam 10 kağıt da bende var 10 da kredi çekip dizel blue ve ya elantra düşünüyorum hocam 2.el senin tavsiye ettiğin bir sedan var mı 40 civarına
  • 2008 model Fiat Linea
    1.3 multijet
    44 bine gelmek üzere
    Tüm bakımları enriko aliberti de yapıldı
    Değişen boya yok
    Paketini tam hatırlamıyorum ama boş değil Bluetooth vs var
    Ne kadar eder?

• quote:

Evet sedan olucak benzin yada dizel farketmez geniş bi araba hocam işte

Focus II sedan 2009-2011 özellikle. 32-38 arası yeni takılmış ya da lpgsiz benzin/lpg ya da dizel (120bini geçmemiş) Fluence illa temiz bulunur ama 2.elinin halini görüyorsun. Corolla yük.fiyatlarda, o aralığa yaşı yüksek çıkabilir.

• 31.000 tl ye 2011 model punto active alınır mı araç boyasız hatasız 39.000 kmde .. Nuh diyor peygamber demiyor fiyati düşmüyor satan kişi. Siz ne dersiniz alınır mı?

• Merhaba hocam,
    Araç chevrolet aveo 2009 classic 1.2(84bg) benzinli,beyaz sedan.
    Km 28.000 sadece sol ön kapi değişmiş kaskodan.
    Sizce ederi nedir?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.