Şimdi Ara

2.EL NOTE 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu aralar telefon almayı düşünüyordum ki bir arkadaş 1-2 aylık, türkiye garantili(kvk dan almıştı galiba), temiz note 2 sini bana satmayı teklif etti. Ufak çapta bir iş yapacakmış para ihtiyacı varmış istersen satabilirim dedi. Her gün görüştüğüm birisi telefonunu da kurcalamıştım telefona temiz bakar. Fiyat olarak da 1500 TL dedi. Ama pek piyasasını bilmediğim için kesin bir karar veremedim.

Sizce uygun mudur fiyatı? Alınabilir mi? Veya böyle bir telefonun türkiye şartlarında ki ederi ne kadardır, ne kadara alırsam mantıklı bir seçim olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: MuMu94

s.a

bu aralar telefon almayı düşünüyordum ki bir arkadaş 1-2 aylık, türkiye garantili(kvk dan almıştı galiba), temiz note 2 sini bana satmayı teklif etti. Ufak çapta bir iş yapacakmış para ihtiyacı varmış istersen satabilirim dedi. Her gün görüştüğüm birisi telefonunu da kurcalamıştım telefona temiz bakar. Fiyat olarak da 1500 TL dedi. Ama pek piyasasını bilmediğim için kesin bir karar veremedim.

Sizce uygun mudur fiyatı? Alınabilir mi? Veya böyle bir telefonun türkiye şartlarında ki ederi ne kadardır, ne kadara alırsam mantıklı bir seçim olur?

2.el garantili 1.400 civari ..1.350 1.400 gibi alinabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AYNEN ARKADAŞA KATILIYORUM 1300 1400 TL YE ALINABİLİR SIFIRINI 1549 A SATAN BİR ÇOK YER VAR MAĞZALAR 1600 E SATIYOLAR ZATEN
  • teşekkür ederim.
  • ya seni idare edicek telefonun varsa bekle derim galaxy 4 alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: N4TSU

ya seni idare edicek telefonun varsa bekle derim galaxy 4 alırsın

5800 var. artık son demlerini yaşıyor. zaten s IV te 2000 tl civarı çıkar piyasaya o kadar para vermeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuMu94 -- 28 Şubat 2013; 17:40:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuMu94

quote:

Orijinalden alıntı: N4TSU

ya seni idare edicek telefonun varsa bekle derim galaxy 4 alırsın

5800 var. artık son demlerini yaşıyor. zaten s IV te 2000 tl civarı çıkar piyasaya o kadar para vermeye gerek yok.

ya sen bilirsinde hemen koşup alanlar çok geçmeden satanlar olucak benim şuan telefonum bile yok 50 liraya telefon alıp onla idare edicem telefonumu öyle almıştım ben bozulmadan önce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. el 5800x aldım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.