Şimdi Ara

2.el MSI 16gb Radeon VII Radeon VII 16G HBM2 4096bit HDMI 3x DisplayP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 2.el MSI 16gb Radeon VII Radeon VII 16G HBM2 4096bit HDMI 3x DisplayP
    Kutulu, Garanti belgesi içinde, garanti süresi 2.5YIL (yazamadığım için başlıkta 3 yazmak zorunda kaldım).
    MSI Radeon VII 16G AMD Radeon VII 16GB HBM2 4096Bit DX12 Gaming Ekran Kartı Özellikleri
    Slot Tipi: PCI Express X16
    Chip Seti: AMD
    Bellek: 16 GB[DHgram=]
    Bit Değeri: 4096 Bit
    Grafik İşlemcisi: AMD Radeon VII
    Çekirdek HızıBoost: 1750 MHz / Base: 1400 MHz
    Bağlantı Tipi: DisplayPort, HDMI
    DirectX Desteği: DirectX 12
    HDMI1 x HDMI 2.0b
    Display Çıkışı: 3 x DisplayPort 1.4
    Open GL: Open GL 4.5
    Crossfire Desteği: Var
    Soğutucu Tipi: Üçlü Fan

Fanları çekemediğimden ötürü internet görseli kullandım. Benim bunu satın almamın nedeni hem oyun oynamak, hem yayın yapabilmek, hemde video editlemekti ve bu ekran kartı hepsini tek başına yapıyor. Video render süresi aşırı hızlı. Normalde İstanbul - Beykoz'da oturuyorum fakat bu Covid-19 salgını yüzünden şu anda Çorum - İskilip ilçesindeyim. Elden sadece Çorum veya İskilipten yapabilirim. Kargoyu da Satıldığı an iş saatleri içerisinde kargo şirketine direk verilir. Kargo ücretini ben öderim. Kafanıza takılan bişi olursa telefon numaram kayıtlı, e-post adresim kayıtlı. Dilediğiniz zaman mesaj atabilirsiniz..

İnstagram : Instagram Adresim
    Twitch : Twitch Kanalım
    Ürün inccelemesi : Donanım Haber Radeon VII inceleme

2.el MSI 16gb Radeon VII Radeon VII 16G HBM2 4096bit HDMI 3x DisplayP 2.el MSI 16gb Radeon VII Radeon VII 16G HBM2 4096bit HDMI 3x DisplayP 2.el MSI 16gb Radeon VII Radeon VII 16G HBM2 4096bit HDMI 3x DisplayP 2.el MSI 16gb Radeon VII Radeon VII 16G HBM2 4096bit HDMI 3x DisplayP 2.el MSI 16gb Radeon VII Radeon VII 16G HBM2 4096bit HDMI 3x DisplayP 2.el MSI 16gb Radeon VII Radeon VII 16G HBM2 4096bit HDMI 3x DisplayP 2.el MSI 16gb Radeon VII Radeon VII 16G HBM2 4096bit HDMI 3x DisplayP
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 12000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Beykoz Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kardeş belliki donanım bilgin yok, bu kart EOL duruma geçmiş bir ürün ve 3000 TL'e satılan 5700 XT bile daha peformanslı, kimse bu ürüne istediğin parayı vermez, piyasayı biraz araştır öyle koy yoksa yorumlardan kurtulamazsan.

EOL olmuş ürünün sıfır fiyatını bulup aha bak burada 10.000 TL filan diyorsun.
  • Bu arada Türkiye'de stokta 1 ürün bulabildim :
    urun.n11.com
    Msı 16gb Radeon Vıı Radeon Vıı 16g Hbm2 4096bit Hdmı 3x Displayp - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran-karti/msi-16gb-radeon-vii-radeon-vii-16g-hbm2-4096bit-hdmi-3x-displayp-P360779931

Ek olarak : Kutunun içinde : Garanti belgesi , kullanım kılavuzu, driver cd si(neden hala cd veriyorlar anlamış değilim) :D Driver'ı Amd nin kendi sitesinden indirebilirsiniz. AMD RADEON SOFTWARE. VR desteği de var.
    Sistem boşta iken :
    2.el MSI 16gb Radeon VII Radeon VII 16G HBM2 4096bit HDMI 3x DisplayP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClasusTTV -- 27 Mart 2020; 15:34:9 >

• 8500 lira ?
  • Ben çiftini o fiyata satamadım, ama yazmak bile cesaret ister tebrikler.
  • İnceleme başlığı "RTX 2080'e rakip" olan bir videoyu ilandaki ürünü daha iyi açıklamak için ilana koymanız güzel bir yaklaşım olmuş.
    Yalnız fiyatını da sıfır RTX 2080'den daha pahalı fiyata koymanız da biraz abes kaçmış
  • Ürünün 0 ı şu anda 9967TL nesi garip sizce?

• Psikobat P kullanıcısına yanıt
    Sıfır fiyatı eskiden ucuz olabilir fakat şuan da mağazaları gezdiğim de stokta olanlar 9967TL gibi bir fiyata koymuş ben de 2.5YIL garanti süresi olan az kullanılmış bir ekran kartı satıyorum 1 sene olmadı kullanalı. Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bazen satıcılar ellerinde kalan ürünlere yüksek fiyat yazabiliyolar.Bu ürünün o fiyatı ettiğini göstermez.Genel bir araştırma yapmak gerek.Fiyatınız gerçekten yüksek olmuş.Tekrar gözden geçirip düzenlerseniz sizin için iyi olur.
  • Çorum olmasıda manidar olmuş
  • Kardeş belliki donanım bilgin yok, bu kart EOL duruma geçmiş bir ürün ve 3000 TL'e satılan 5700 XT bile daha peformanslı, kimse bu ürüne istediğin parayı vermez, piyasayı biraz araştır öyle koy yoksa yorumlardan kurtulamazsan.

EOL olmuş ürünün sıfır fiyatını bulup aha bak burada 10.000 TL filan diyorsun.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    EOL felan değil milleti kandırmaya çalışma hala güncellemeler geliyor daha geçen gün güncelledim.

• Yeni bir müdavimimiz var. Bakalım bu arkadaşın ilanı kaç yıl kalacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ClasusTTV kullanıcısına yanıt
    Üretimi sonlandırıldı kardeşim. Kimse o fiyata bu kartı almaz. Acı ama gerçek.
  • 3000 liraya alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 29 Mart 2020; 14:28:59 >
  • Arkadaşa satılık mı dedim, 4000TL alıcısı var dedi, kaça olur dedim 3750 dedi tamam alıyorum dedim sonra vazgeçtim satmıyorum moduna geçti. Sonrasında piyasası daha yüksekmiş dedim satarsın istediğin kartı alırsın dediğimde discorddan banladı. Güvenilir satıcı değil, dikkat edin.

• Satılıksa bana mesaj at fiyatıyla birlikte
  • Urun satilikmi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba satılık ise ilgileniyorum

• Rokie T kullanıcısına yanıt

2 yıl olmuş hey gidi...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.