Şimdi Ara

2.el max 400 tl ye cep telefonu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler oncelıkle kamera ve video su net olmalı dış sesi ve arama sesi iyi olması lazım androıd smbym bada phone8 vs vs farketmez birde kasası kalıtelı olsun.

boyle bır telefon arıyorum yarın antalya yuzuncı yıl 2.el telefon satan yerlere gıdecegım bu gun karar vermem lazım

aklımdakı telefonlar sony nın nero v yada nerosu samsung wawe 2 nokıa n8 n97 mını gibi gibi

• n97 mini tavsiye etmem dokunmatıiği tatmin etmeyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

n97 mini tavsiye etmem dokunmatıiği tatmin etmeyecektir.

bende suan 5233w samsung star wifi var onun dokunmatıgı ıle 5800 ın dokunmatıgınde sıkıntım olmadı bu telefonlar gıbı bıle olsa dokunmatıgı sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mixtiesto

quote:

bende suan 5233w samsung star wifi var onun dokunmatıgı ıle 5800 ın dokunmatıgınde sıkıntım olmadı bu telefonlar gıbı bıle olsa dokunmatıgı sorun olmaz

5800 dokunmatik değil işte ;)

alışmışsın bastırmatiklere
  • c6 01 satyorum çelik kasa kardeşm taş gbi garantisi yok hiç bi sorunu yok fiat 300 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

n8 almaya kararverdim hdmı çıkışı + telefona usb bellek fare filan takılabiliyo olmasaından + 12mp kamera + çift mikrafon + stereo hoparlor olmasından bana baya cazip geldi

n8 yerinde wawe 2 yada xperia nero almam için benim ihtiyaclarım doğrultusunda farklı bi neden var mı ?

dokunmatık basmatık farketmez

• quote:

quote:

quote:

quote:

n8 almaya kararverdim hdmı çıkışı + telefona usb bellek fare filan takılabiliyo olmasaından + 12mp kamera + çift mikrafon + stereo hoparlor olmasından bana baya cazip geldi

n8 yerinde wawe 2 yada xperia nero almam için benim ihtiyaclarım doğrultusunda farklı bi neden var mı ?

dokunmatık basmatık farketmez

kararını vermişsin bence çok bulandırma kafanı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1000 TL ye android telefon
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.