Bildirim
2.el kombi alınır mı?
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
vaillant vuw serisini bul al -
Bence bütçeniz varsa sıfır almak daha mantıklı. Bunlar hassas cihazlar ve bir arıza durumunda eğer garanti yoksa sıkıntı yaşayabilir, hatta yeni kombi almak zorunda kalabilirsiniz. Ha eğer birkaç sene garantisi varsa neden olmasın bence mantıklı olabilir. -
kombi ikinci el alınmaz. dertsiz başınızı belaya sokmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben kiralık daireye aldım taktım ama satan firma bana 2 yıl garanti verdi. 1 yıl oldu şuan komide herhangi bir sıkıntı arıza vs. olmadı. Sahibinden.com üzerinden bulmuştum. -
Hangi marka aldın?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Vaillanttı sanırım, doğrutamir diye bir satıcıdan aldım ümraniye taraflarında,memnun kaldım.quote:
Orijinalden alıntı: yesilsoy
Hangi marka aldın?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X