Şimdi Ara

2. El İPHONE Konusunda yardım!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

İphone a asık bırı olarak tabıkıde İphone almak istıorum ancak bütçem 0 İphone 3G almaya musait deil ..

Acaba İphone3G ikinci el bulabılırmıyım ...

Ne kadar güvenilir olur ...Satan yerler bılıosanız yardımcı olurmusunuz...İstanbul anadolu yakasında oturuorum....

2ci el acaba kal lıradır ..

Yardım edebılırsenız sevınırım ...İyi aksamlar ...Tesekkurler...

• Suan için ben bir fiyat dusunmuyoum cunku daha önce hiç 2.el olarak emsalle karsılasmadım..
    Eger fiyat verenler olursa degerlendırmeye alırım butcemide ona gre ayarlamaya calısırım ....
    Ancak tabı oyle yuksek fıyatlar veremem zaten pıyasada 0 ları 1200 civarı..
  • Bende 2. el almayı düşünüyorum fakat iphone konusunda kolay kolay güvenilmiyor. Genellikle verdikleri fiyat 850-900 Kadıköy'de.

Nerden almalıyım alırken nelere dikkat etmelıyım..

Her nekadar mukemmel bır telefon olsada sonucta 2 cı el olunca dıkkatlı olmak lasım kazıklanmamak lasım ..

Bu konuda yardımcı olabılıcek arkadaslar varmı acaba????
  • Ben yardımcı olmaya çalışıyım sana elimden geldiğince.Tabi ki ikinci el tavsiye etmem sana ancak bende düşünüyorum şu aralar maddii sıkıntıdan dolayı.2 gün önce dogubaka gittim bilir misiniz bilmem ama eminönünde teknoloji borsası gibi bir şey yalnız fiyatlar uçmuş yani sıfırları 1300 ile 1500 arası tabi ki 16gb için söylüyorum.Bu forum da ise 1000 liraya çok rahat bulursun gel gelelim ikinci ele onlarda 850 civarlarında dolanıyor yani referanslara bir bak derim tabi bir kere alınacak bir cihaz sonuçta.Gittigidiyor falan tavsiye etmem söyle etmem zaten fazla para yok diyorsun birde onun %10 GG ye kalıyor o yüzden elden teslim en iyisi olucaktır takılan soru için yardımcı olmaya çalışıcam..İyi forumlar..
    2. El bu pc alınır mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlanlara falan bakıp, satıcı ile buluşup, telefonu inceleyerek almanız en mantıklı ve doğru olanı.

Kargo yapayım, parayı göndereyim, sonra gelsin vs. gibi olaylara girmeyin. Araba aldığınızı düşünün, 30 bin lirayı adamın hesabına gönderip, arabanın gelmesini mi bekliyorsunuz, yoksa gidip arabayı inceleyip, kendi gözlerinizle görüp, hatta ustaya gösterip mi alıyorsunuz? Telefonu da böyle alın.

iPhone'ların öyle acayip durumları yok zaten, kapağını falan inceleyip sağı solu açılıp kurcalanmış mı onu görebilirsiniz. Onun haricinde mesela telefon çalışırken bakın, ekranın her tarafı düzgün çalışıyor mu, bir aksaklık var mı, mesela arkadaşlar 3G'de ışık sızmasından bahsediyor, bunlara falan bakabilirsiniz.

Gittigidiyor üzerinden de alışveriş yapmak olabilir, en azından telefon geldiğinde beğenmezseniz, satıcı ile görüşüp iade edebilirsiniz. Veya satıcı ile birebir görüşüp, daha sonra ilana onay verebilirsiniz, ama arkadaşların dediği gibi GG'ye komisyon ödeme durumu var. Bir de bazı satıcı iade kabul etmiyor, bunları baştan konuşmanız lazım.

Onun haricinde sadece resimlere bakarak kesinlikle alışveriş yapmayın. Telefonu birebir mutlaka görün.

Ha bir de en önemli ve en çok dikkat etmeniz gereken konu, iPhone eğer yurtdışından alınmışsa Telekomünikasyon Kurumu'na kayıtlı olması ve sahte IMEI kullanmıyor olması.

Çünkü şu sıralar sahte IMEI'li telefonların kullanıma kapatılması gündemde. Ya kısa süre içinde uygulamaya geçilecek, ya da geçildi bile.
    Mesela ilan sahibi "pasaporta kayıtlı abi" der ama kayıtlı falan değildir, 3 gün sonra telefon kapanırsa verdin o kadar parayı, üzerine soğuk su iç durumu olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1420E4729 -- 3 Temmuz 2009; 10:57:59 >

• Cok Cok tesekkur ederım..

Alırkende ekranda löü piksel olmamasına dikkat et
    Flickr | Twitter || Elektrik Öğretmeni
  • alırken kesinlikle wifi ve bluetooth dene bi de ölü piksel olayına dikkat et. garantili ve faturalı cihaz almaya gayret göster
  • Cok tesekkur ederım saolun....

Ben Kendımı Bıldım Bıleli İphone Kullanıyorum Ve Bu Ayın 29 İPHONE4 Elimde Olucak Ve Şuan Kullandıgım İphone 3g 8gb Satmaya Karar Verdim..

Genpadan Satın Almıstım Ve Garantısı Biteli Baya Oldu... Cihaz Hayet Temiz Ekranında Çizik Yoktur Ancak Arka Kapagında Çizikler Vardır... Saten İphone Kullanan Arkadaslar Bılır Arka Kapagımda Çiziğim Yok Diyen Varsa Şüphe Duyarım... Kutusu Var Bilgisayar Bağlantı Kablosu Orjınal Var Ancak Orjınalı Yıprandıgı Icın Yan Sanayisini aldım ancak Orjınal Olanıda Calısıyor Sorunu yok.. Şarz Makınasında Arıza Vardı Tamıre Gonderdım 100 tl ıstedıler :) yaptırmadım Yan Sanayisini aldım onunda Walla Yan Sanayi Ürünüde Gayet Guzel İş Yapıyor Saten Şarz Makınası Kullanmıyorum Pc Baglayıp Sarz Edıyorum... Şuan Son Sürüm Yüklüdür...Cihazı Alalı Uzun zaman Geçtiği icin faturasını Kayıp ettım ancak.. IME numarasından Genpa Cıkıslı Oldugunu gorebılırsınız... Yanİ Kısacası Alan Arkadas İstediği Hattı Takıp Teknolojiye Ayak Uydurucak :):) İsteyene Eskişehirden Elden Verebilirim.. Yok Ben Şehir Dısındayım Nasıl Yaparız Derseniz... Walla otobus parası 20 tl :) bınıp gelıp alabılır.... Yada Cihazın Ucretını Yollar Ben Kargolarım Bu Şekilde Olabılır Altarnatig Cok... 0 Cihaza 1.200 1.300 verıp alıcagınıza Ben 750 tl ıstıyorum 0'dan farkı yok Alan arkadasa hayırlı olsun resım ıcın adil_gazio@hotmail.com 0554 979 50 52

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.