Şimdi Ara

2. EL İPHONE ALIRKEN APPLE GARANTİLİ OLUP OLMADIĞI NASIL BAKABİLİRİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıktada belirtiğim gibi 2.el iphone 6s 16 gb 2400 e alacam ve apple garantili olup olmadığı nasıl bakarım bide alırken nelere dikkat etmeliyim yardımcı olursanız teşekkürler şimdiden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemlu -- 14 Nisan 2016; 19:59:42 >



  • Applın sitesinde seri numarası ile garantiyi kontrol edebilirsin. Bende ikinci el almıştım da alırken telefona değil aldığın adama bakıcaksın birazda çünkü telefon değişensizde olsa belki 2 gün önce su temas etti o an anlayamazsın onu yada o an kontrol edemiceğin bir sorunu var mesela ekran ışık sensörü çalışmıyo vs vs. Alıcağın adama öncelikle telefonu niye sattığını sor zaten iyi niyetli biriyse uzun uzun ve mantıklı anlatıcaktır da burdaki amaç muhabbet edebilmek yoksa telefonu niye sattığının çokda bi önemi yok neyse muhabbeti başlatınca iyimlilikle nerde çalıştığını ne iş yaptığını falan öğrenmeye çalış bak bakalım sabit güvenilir birimi bi sorun olursa ararsın gelirsin diyomu bak bakalım. Kıssadan hisse bulabiliyosan imamdan falan bul hele hele bekarmış gençmiş böyle at hırzısı tiplere hiç bulaşma ne olur ne olmaz çalıntı bile çıkabilir telefon. 2. el riskli hele hele 2400 tllik bir telefon bilemedim işin zor. Ben 3 hafta uğraşmıştım içime sinen 2. el bi cihaz bulabilmek için hergün 3-4 kişiyle konuşuyodum yaklaşık 4-5 tane cihaza bakmaya gittim ve çakalıda denk geldi her hal ve hareketinden belliydi adamda da cihazdada iş olmadığı. Ben öğrenci olduğumdan sıfır alıcak durumum yoktu ama senin varsa 500 lira için hiç uğraşma sıfır al çok tuhaf insanlar var 500 lira için uğraştığına değmiyo. Son olarak almaya karar verirsen eski sahibinin telefondan apple kimliğini ve icould kimliğini çıkış yapmayı unutma en önemlisi iphonu bul uygulamasını kapatmayı unutma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cedric...

    Applın sitesinde seri numarası ile garantiyi kontrol edebilirsin. Bende ikinci el almıştım da alırken telefona değil aldığın adama bakıcaksın birazda çünkü telefon değişensizde olsa belki 2 gün önce su temas etti o an anlayamazsın onu yada o an kontrol edemiceğin bir sorunu var mesela ekran ışık sensörü çalışmıyo vs vs. Alıcağın adama öncelikle telefonu niye sattığını sor zaten iyi niyetli biriyse uzun uzun ve mantıklı anlatıcaktır da burdaki amaç muhabbet edebilmek yoksa telefonu niye sattığının çokda bi önemi yok neyse muhabbeti başlatınca iyimlilikle nerde çalıştığını ne iş yaptığını falan öğrenmeye çalış bak bakalım sabit güvenilir birimi bi sorun olursa ararsın gelirsin diyomu bak bakalım. Kıssadan hisse bulabiliyosan imamdan falan bul hele hele bekarmış gençmiş böyle at hırzısı tiplere hiç bulaşma ne olur ne olmaz çalıntı bile çıkabilir telefon. 2. el riskli hele hele 2400 tllik bir telefon bilemedim işin zor. Ben 3 hafta uğraşmıştım içime sinen 2. el bi cihaz bulabilmek için hergün 3-4 kişiyle konuşuyodum yaklaşık 4-5 tane cihaza bakmaya gittim ve çakalıda denk geldi her hal ve hareketinden belliydi adamda da cihazdada iş olmadığı. Ben öğrenci olduğumdan sıfır alıcak durumum yoktu ama senin varsa 500 lira için hiç uğraşma sıfır al çok tuhaf insanlar var 500 lira için uğraştığına değmiyo. Son olarak almaya karar verirsen eski sahibinin telefondan apple kimliğini ve icould kimliğini çıkış yapmayı unutma en önemlisi iphonu bul uygulamasını kapatmayı unutma.

    kardeşim alacağım yer tanıdık turkcell bayisini işletiyor o çok fazla kulanılmamış maksimum 15 gün lük telefonları satıyor , tanıdık olduğu için alacağım yani satıcının kim olduğunu bilmiyorum bende ondan sordum geçende bulmuştu mayıs ayında alacağım acelem yok adamın satığı telefon 3 günlükmüş satma nedeni evine haciz gelecekmiş acil paraya ihtiyacı varmış 2500 tl istedi benden bende şuan alamam mayıs ayında alcam dedim mayıs ayında yine bulcak işte artık nasip meselesi alacağım telefonda inşallah sıkıntı olmaz bu ara teşekkürler alınca applenın sitesinde seri numarası ile garantiye bakacağım :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.