Şimdi Ara

2. el iPad mini 2 alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2. el iPad mini 2 alınır mı sizce. Ne kadar daha düzgün kullanılır 22 ay garantili 600 tl ye görmüştüm sizce bu fiyat aralıklarında iPad mini 2 iyimidir tavsiye eder misiniz. Eğitim videoları izlemek için alıcam oyun fotoğraf müzik tutmam ipad de.

• Valla dostum ben 1 ay önce aldım 2018 e kadar garantili temiz bir üründü şuanda memnunum baya bende oyun oynamam pek youtube takılırm forumları okurum ekran açık kalma süresi 10 saat baya baya kullanışlı temiz çiziksiz bide dediğin gibi garantili bulursan al bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kaça aldınız cihazı. Oyun performansı nasıl. Her ne kadar oynamıcak olsam da merak ettim:) ios sürümü kaçta ve kaça kadar sorunsuz çalışır sizce

• Luken Drew kullanıcısına yanıt
    Hocam ben hb den yüzde 10 indirimle 720 ye almıştım nisanda sıfırını. İos sürümü şu an 9.3.4 ve kasma donmaya denk gelmedim. Ve merak edip yüklediğim oyunların herhangisinde kasma olmadı. İos 10 nasıl olur bilmem ama şu an da harika cihaz hiç sıkıntı cıkarmadı ve evet coc oynuyorum sürekli ekran süresi en az 6-7 saat garanti :)

• hrnckr11 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam bende indirimli yakalarsam sıfır alayım o zaman:) apple store sitesinde 919 tl di 16 gb kalkmış 32 gb olarak değişmiş 999 tl fiyatı. İkinci el mi alsam kararsız kaldım. İos 10 u da rahat kaldırır sanırım 1 gb ram vardı

• Arkadaş cevap vermiş zaten oyunlarda bende sıkıntı görmedim ben temiz oluşundan ve zaten 2018 3.aya kadar garantili oluşundan dolayı 600 e almıştım bende şuan 9.3.5 yüklü gayet stabil cihaz tahmini olarak ios 10 da sıkıntı çıkarmaz çünkü hala apple store da ipad mini 4 ile mini 2 satılıyor bu yüzden üzerine biraz daha düşecektir bence apple

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler hocam. Mini 2 32 gb 600 e alırsam iyi heralde değilmi:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. el mini hakkında
    6 yıl önce açıldı
    2. El bu pc alınır mı
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Cevaplar için teşekkürler hocam. Mini 2 32 gb 600 e alırsam iyi heralde değilmi:)

Tabiki dostum pişman olmazsın merak etme :)

• Bende 500 TLye almayı planlıyorum 20 ay garantisi var ve ürün kullanılmamış pek (heves edilip alınmış ) Şimdi dikkat etmem gerekenler nedir ? Ben hiç Apple cihazı satın almadım bazıları iCloud kapalı mı diye falan bak dedi, yani nedeni nedir ? Ürün sıfırlanıp verilmeyecek mi zaten.
  • Ben de yeni 5 aylık mini 2 adım 550tl ye sıfır gibi bi cihaz gayet memnun tavsiye ederim

• Biraz hor kullanılmış ama sorunsuz cihazı 400 e veririm.. isteyen varsa pm atsın . Resimleri atayım

• quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

Biraz hor kullanılmış ama sorunsuz cihazı 400 e veririm.. isteyen varsa pm atsın . Resimleri atayım

Bence konuya ekleyin veya konu açın. Alıcılar için daha iyi olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.