Şimdi Ara

2. EL CASPER LAPTOP ÇOK İYİ DURUMDA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2.el Casper laptop satıyorum bilgisayarım internete girmek için gayet yeterlidir ancak oyun filan biraz hayal baştan söliyim onun dışında bilgisayarımın özellikleri ;
    İntel pentium T-4300 45 nanometre 1,2 ghz işlemci (çift çekirdekli)
    2 GB DDR 2 333 MHZ RAM
    Görüntülü konuşmalar için ön kamera
    wifi,ethernet portu, mevcuttur
    şu anda cihazda xp service pack 3 vardır (görünüm aynı vistadır ve kasılmadan çalışmaktadır... )
    grafik olarakta dahili 128 mb Sis mirage grafik brimi vardır bilgisayar yaşına göre çok iyi durumdadır (yanlızca arka kasasında 1-2 tane çizin var oda yaşına göre normaldir zaten ) bilgisayara yeni başlayın ufaklar veya yaşlı insanlar yada sadece download bilgisayarı olarak kullanmak isteyenler için ideal bir çözümdür sitede 1-2 tane ilana baktım 300-400 tl sadece netbook'lar için demişler benim cihazım netbook değildir kesinlile üstünde 15.6 " ekran vardır onun için istediğim 550 tl dir takas filan yok hiç bir zamanda olmuyacak boşuna mesaj atmayın cuzi bir mikrar pazarlık edebilirim ama gelipte 100-200 tl dicekseniz çıkma butonu sağ üst köşede bana pm'den ulaşabilirsiniz forumda sürekli aktif birisiyimdir mesajlarınızı en geç 3-4 saat içersinde cevaplarım birazdan resim koyacağım ....

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konungariket Sverige -- 18 Eylül 2013; 22:12:58 >

• up
  • up
  • SLM LAPTOPUNU BEĞENİRSEM DÜŞÜNÜYORUM ALMAYI FAKAT FAZLA YAZI İLE UĞRAŞAMIYORUM TELLE İLEYİŞİM SAĞLAYABİLİRMİYİZ
  • slm geldim arkadaşım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50K'ya en iyi laptop
    geçen yıl açıldı
    Çok güzel bir laptop
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.