Şimdi Ara

2. el CARBON BİSİKLET NE KADAR EDER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 2. el carbon bisiklet ne kadar eder? sıfırı kaç TL'den başlar

• carbon ne? yol mu dağ mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dağ bisikleti
  • bisiklet fiyatları markasına ve ekipmanına göre belirleniyor. carbon olup olmaması ise kriterlerden sadece biri.

belli bir fiyat söylemek bana kalırsa zor. ilanlara bakmak gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadrodan bahsediyosanız 500 liraya kadar bulunabilir orta seviye 1500 civarı (2. el) en üst seviye ve sıfır isterseniz 6-7 milyara kadar çıkar
  • tabi ki ama carbon bisikletler daha pahalıymış
  • bu sizin söylediğiniz biraz: "ikinci el dizel otomobil kaç para?" sorusuan benziyo hocam. ondan yazdım yukarıdakileri.

mesela dizel otomobiller de dizel olmayanlardan daha pahalıdır. ama böyle olması: "dizel otomobillerin fiyatları" diye bir kavramdan bahsedebilmemize olanak sağlamaz. dizel otomobil var, dizel otomobil var, aralarında baya ciddi fiyat farkı olabilir. nasıl bir otomobilin dizel olması o otomobilin fiyatını etkileyen etkenlerden sadece biri ise, bisiklet kadrosunun karbon olması da bisikletin fiyatını etkileyen etkenlerden sadece biridir.

bir de, 2 veya daha fazla sene kullanılmış karbon kadrolara çok para ödemeyin. piyasada çok sazan avcısı var böyle. karbon kadroyu 2-3 yıl kulalnıyor, kadrosuna uzun vadede güvenemiyor ve bisikeltin sadece kadrosunu satışa sunuyor, bir de eşşek gibi fiyat koyuyor, hani sıfır kadro fiyatı koyuyo.sazanın birini bulursa eskimiş karbon kadroyu kaktırıp benzer fiyata kendine sıfır kadro alacak. çok ilan veren var böyle. aman diyim, kanmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç kaç lira eder ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim ne demek istedigimi anlamamissin, carbonun 2-3 sene omrunun oldugunu kim neye dayanarak soyluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takım_Tamam

Benim ne demek istedigimi anlamamissin, carbonun 2-3 sene omrunun oldugunu kim neye dayanarak soyluyor?

birçok kişi karbon kadroların ömür boyu kullanılabilceğini ve hiçbir sorun yapmayacağını söyler.

birçok kişi de karbon kadrolara 5 yıldan sonra güvenilmeyeceğini söyler. neye göre söyledikleri konusu uzun mevzu.

kullanımda ortaya çıkan durumlara göre pul atma gibi sorunlar da yaşanabiliyo yıllar içerisinde. bu erken teşhis edilip gerekli önlemi alınmazsa kadroyu çöpe atmanıza neden olacak sorunlar ortaya çıkartabiliyo.

piyasada karbon kadroların belli bir sağlıklı kullanım ömrünün olduğunu söyleyen kişilerin var oluşu, ve buna paralel olarak birçok kişinin de 2-3 yıl kullanıdıkları bisikletlerini ilana koyup: "bisikelt değil sadece kadrosu satılıktır" diye ilanlar açışını kendiniz değerlendirin. ben tabiki ikinci el karbon kadro alınmaz demiyorum. bana sorarsanız, ben de karbon bisiklet almayı düşünen biri olarak açıkçası uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum aldığım bisikleti. zaman ne gösterir bilinmez.

sizin sorduğunuz ve benim anlamadığım mevzu nedir açıklık getirirseniz konuşalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 23 Haziran 2015; 11:18:16 >

• ben ürünün piyasa değerinden bahsediyorum, siz de marka ve ekipmana göre değişir diyorsunuz buraya kadar tamam ama ondan sonra ki yorumunuz rencide edici!

quote:

bu sizin söylediğiniz biraz: "ikinci el dizel otomobil kaç para?" sorusuan benziyo hocam. ondan yazdım yukarıdakileri.

- carbon bisikletler hakkındaki yazdıklarında bana göre boş safsata aslı astarı olmayan şeyler o kadar şüpecisin ama hep başlarının söylediklerini yazmışsın isbat var mı? yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.