Şimdi Ara

2. El Araçlarda Pert veya Hasar Kaydı Sorgulama (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
13
Favori
57.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sayın emre1270393,

    araba 2006 model honda civic 1,6 vitec tir. Arabanın ilk sahibi sizsiniz. Trafikten 2010-2011 senesi arasında bir hasar mevcut.Aracınızın pert kaydı yoktur.Kaskodan 2010-2011 seneleri arası bir hasarı mevcut.
  • Sayın seffaf1

    34 *bs ** plakalı araç şuanki araç sahibi Hü. Yük. ondan önceki se. bü..ğ.n ondan önceki er. gür.. görebildiğim en eski sahibi os... bak.. dır.

    77 a* 9** plakalı araç ismi a ile başlıyor soyadı e ile.ondan önce h. a. ondan öncede g. e. daha öncekiler görünmüyor.Saygılarımla.
  • sayın UmutxTR ,

    aracınızın 2008deki plakası 34 f 5*** daha sonra 06 ys *** olmuştur.Trafikten bu sene hasarı vardır.Aracınızın pert kaydı yoktur.Kaskoda 2011de hasarı vardır.
  • sayın selcukilhan,

    aracınız kaskodan 2010 2011 döneminde hasarı var.başka hasarı yoktur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunes56

    quote:

    Orijinalden alıntı: FRED BAKER

    pm

    Aracınız 2001 reno clio 1,6 support tur.17.10.2012 tarihinde trafik sigortanızı anadolu sigortadan yaptırmışsınız.Aracınızın sadece bu bilgilerini görebiliyoruz.Yanlış motor ve şasi olduğu için bilgiler tam çıkmadı.Saygılarımla.

    bilgileri kontrol edip tekrar pm atayım size hocam
  • sevgılı donanım haber uyelerının dıkkatıne ben buyuk ıştahla sahıbım comda 2005 model skoda octavia arac bulup kayserıye gıttım aracı gordum servıse gosterıp adamın {şerefsizsin}gokhan karahan denen pe.... gın dedıgı gıbı sag sol camurluk ta boya oldugunu servıs dogruladı ve uzatmayalım aracı ankaraya getırıp servıs ] bakımını skoda and ta yaptırdım sonra sıgorta şırketıme gıdıp sıgorta ve kasko yaptırmak ıstedım ama neyazıkkı hayel kırıklıgına ugradım arac pert kayıtlı cıktı şerefsize avukat aracıgıyla ıhtarnane gonderdım ev aldıgı ıcın gerı alamazmış inşallah ev uzerıne yıkılır hergun beddua edıyorum neyse uzatmayalım ben butun kasko sırketlerını aradım kasko ıcın neyazıkkı kasko olmaz dedıler ama kalbım vede art nıyetlı olmadıgım ıcın bır arkadaşım hızır gıbı yetıstı ve sıgortacı bır arkadasla tanıstım eskı sıgorta sırketım sıgortaya 680 tl fıyat cıkartmıstı 280 tl ye yaptırdım kasko olmaz dedıler kasko yaptırdım rahatladım ama neyazıkkı aracımı satlıga cıkardım nedenı ise ben calısan bırıyım allah gostermesın acıl bırşey olupda nakte ihtıyac olursa paraya cevıremem ha aracda en ufak bır sıkıntı yok 4 4 luk araba ben durusdum almayı dusunen arkadas olursa yazdım durust ınsan herzaman kazanır belkı para zararım oldu ama aracı satarsam kışılıgım kazanacaktır cunku benım coluk cocugum var cunku bende allah korkusu var arkadaşların dıkkatene arac adıgınz zaman plaka deyıl arac şase ve motor no yazıp veya sıgortacıya soyleyın aracın herseyı cıkıyor başkaları magdur olmasın aracımın[ plakası ankara] aracım sahıbım com 106912520 nolu ilanda gorebılırsınız tlf 5327657789 sevgı ve saygılarımla not sıgorta ve kasko sorunu olan arkadaşlar benı arasın yardımcı olabılırım




  • @serdal mungan arkadaşımızın yaşadığı problem hepimize ders olsun. Araç alırken sadece servise baktırmakla yetinmeyelim. Mutlaka tramer kayıtlarından sorgulamasını yapalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdal mungan


    sevgılı donanım haber uyelerının dıkkatıne ben buyuk ıştahla sahıbım comda 2005 model skoda octavia arac bulup kayserıye gıttım aracı gordum servıse gosterıp adamın {şerefsizsin}gokhan karahan denen pe.... gın dedıgı gıbı sag sol camurluk ta boya oldugunu servıs dogruladı ve uzatmayalım aracı ankaraya getırıp servıs ] bakımını skoda and ta yaptırdım sonra sıgorta şırketıme gıdıp sıgorta ve kasko yaptırmak ıstedım ama neyazıkkı hayel kırıklıgına ugradım arac pert kayıtlı cıktı şerefsize avukat aracıgıyla ıhtarnane gonderdım ev aldıgı ıcın gerı alamazmış inşallah ev uzerıne yıkılır hergun beddua edıyorum neyse uzatmayalım ben butun kasko sırketlerını aradım kasko ıcın neyazıkkı kasko olmaz dedıler ama kalbım vede art nıyetlı olmadıgım ıcın bır arkadaşım hızır gıbı yetıstı ve sıgortacı bır arkadasla tanıstım eskı sıgorta sırketım sıgortaya 680 tl fıyat cıkartmıstı 280 tl ye yaptırdım kasko olmaz dedıler kasko yaptırdım rahatladım ama neyazıkkı aracımı satlıga cıkardım nedenı ise ben calısan bırıyım allah gostermesın acıl bırşey olupda nakte ihtıyac olursa paraya cevıremem ha aracda en ufak bır sıkıntı yok 4 4 luk araba ben durusdum almayı dusunen arkadas olursa yazdım durust ınsan herzaman kazanır belkı para zararım oldu ama aracı satarsam kışılıgım kazanacaktır cunku benım coluk cocugum var cunku bende allah korkusu var arkadaşların dıkkatene arac adıgınz zaman plaka deyıl arac şase ve motor no yazıp veya sıgortacıya soyleyın aracın herseyı cıkıyor başkaları magdur olmasın aracımın[ plakası ankara] aracım sahıbım com 106912520 nolu ilanda gorebılırsınız tlf 5327657789 sevgı ve saygılarımla not sıgorta ve kasko sorunu olan arkadaşlar benı arasın yardımcı olabılırım


    Servis söylemedi mi size aracın pert olduğunu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hayır butun dalavere servıs harıcı oldugu ıcın servıs bılmez pıyasada şerefsiz cogalmiş ornek gokhan karahan şerefsizsi {bana arabıyı satan o.... cocugu}
  • 23AV 054 bakabilirsen çok sevinirim hocam...
  • Bir hafta boyunca yoğun iş temposu nedeniyle bana atmış olduğunuz özel veya genel mesajları cevaplayamadım.03 Ocak 2013 tarihinde atmış olduğunuz tüm mesajları cevaplıyacağım. Gecikme için şimdiden özür dilerim.
    NOT: Özel mesaj atmaya devam edebilirsiniz.03 Ocakta hepsini ayrı ayrı cevaplıyacağım.

    Saygılarımla

    onlinetrafikkasko.com Yönetimi
  • sigortacıyı aramadan internette online sorgulama yapabileceğimiz bi yer varmı
  • pm
  • http://www.sbm.org.tr/?p=application&objectId=23
    Bu adresten sorgulayanilirsiniz. Yada 5664 ten HS yazarak plaka yazarakta sorgulatmak mümkün. 4 tl fiyatı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın MIZAC

    2012 - 2013 yılında hasara rastlanmıştır.
  • Sayın KİLTAN

    2006-2007 yılında ve 2009-2010 senesinde kaskodan hasarı vardır.
  • sayın dogangunbilge

    dediğiniz plakaya göre sağlıklı bir sonuç alamayabiliriz.Ama gördüğüm kadarıyla hasar görülmemektedir.
  • Teşekkürler.
  • özel mesaj attım saygılarımla
  • sayın okty1781

    kasko yapılmamış bu araca trafik sigortasında hasar göremedim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.