Şimdi Ara

2. el araç satanlar expertiz raporu neden koymuyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lafta arabalar cok temiz motor %110 vs vs ama 70 TLye ekspertiz yaptırıp aracı almak ısteyene bi resım atmak bu kadar mı zor? Herkes mı uckagıtcı oldu? Memleketın gidişatı zaten kotuydu cılkı cıktı

• Onların yaptıracağı ekspertize itibar etmem…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keyif,yalnız gitmez

Onların yaptıracağı ekspertize itibar etmem…

tabıkı etmeyın ama en azından elde bı belge olur ve sıkıntı yasandıgında hukukı acıdan hakkınızı aramak daha kolay olur dıye dusunuyorum.. Ama tabıkı farklı bı yere ekspertize daha goturmek sart o durumda bile. Ama benım tanıdıgım ınsanlar farklı ıllere bile gidip kazıklanıp geri gelıyorlar cogu zaman
  • Bu alıcının sorumlulugunda olan bir konu. Neden satacagim araca gidip bir de ekspertiz yaptirayim? Benim yaptirdigim ekspertize güvenen kişinin benim lafima da güvenmesi lazim.

• shifisitert S kullanıcısına yanıt
    Yeni araba sattım . Şu zamanda araba satmak almaktan daha zor. Arabamın computesti vardı ve ilanda belirttim. Hala aynı şeyleri soranlar hadi onu geçtim dikkat etmedin. Agzını yaya yaya konuşup fiyat öldürmek için yapılan yorumlar. Abuk sabuk teklifler Belli araba almaya niyeti yok ölü düdüklemeye gelmiş adam.Öyle aptallar geliyorki katil olmamak elde degil. En azından satın alırken para sende kafana yatmadı başka arabaya bakarsın uzatmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Bu alıcının sorumlulugunda olan bir konu. Neden satacagim araca gidip bir de ekspertiz yaptirayim? Benim yaptirdigim ekspertize güvenen kişinin benim lafima da güvenmesi lazim.

Lafla imzalı kagıt uzerinde fark yokmu demek istiyorsunuz şimdi ben anlamadım tam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt-cento

Yeni araba sattım . Şu zamanda araba satmak almaktan daha zor. Arabamın computesti vardı ve ilanda belirttim. Hala aynı şeyleri soranlar hadi onu geçtim dikkat etmedin. Agzını yaya yaya konuşup fiyat öldürmek için yapılan yorumlar. Abuk sabuk teklifler Belli araba almaya niyeti yok ölü düdüklemeye gelmiş adam.Öyle aptallar geliyorki katil olmamak elde degil. En azından satın alırken para sende kafana yatmadı başka arabaya bakarsın uzatmazsın.

Alıcının psikolojisini de dusunmek lazım. Adama 2 parca boyalı dıyorlar adam araca bakmaya gidince farklı çıkıyor ekspertize gidince daha farklı cıkıyor. Bu nedenle en azından aracın yanına gelip zaman ve para kaybetmemek için tekrar sormakta fayda oluyor. Bu yanını hiç dusundunuz mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    zaten onuda belirttim '' dikkat etmedin '' yada emin olmak istedin sormak çok mesele degil . ama amaç yazdıgım gibi araç almak degil nasıl ölü denk gelir
  • Toplumu hala forum duzeyinde bilincli sanmayin. Piyasa halen "ben alirken bahtirmadim uc bes parca boya olabilir abiii ama istetmesi orjinal" seviyesinde ilerliyor.

Isini duzgun yapanlari ayri tutuyorum ama merdiven alti galericileri ve Allah'tan korkmayan bazi al satcilar hala catir catir kilometre dusurup uc ayri arabadan toplanlarla olusturulmus pert+pert araclari "muhayyer" diye satiyor.

Normal zamanda lokal boyaya burun kiviran milletin bayram arefesinde 5 parca boyali araba aldigini gordum ben galeriden. O nedenle durust olmak bu piyasada ise yaramiyor. Durustlugun kiymeti ne zaman bilinir o zaman da saticilar belgeyle konusmak zorunda kalir.

• Benim Exper belgeme adam güvenmiyoki.
    Benimde aracım şuanda ilanda ama varya sinir hastası oldum. Arabamin herseyinin en ince ayrintisi kadar söylüyorum Adam telefonda Aracin başina gelcem diyo ama gelmiyo.Haaa Bide fiyati öldürenler var. Bugün biri geldi aracima. Ustasiyla gelmiş arabada dedigimin dışinda bisey cikmadi. Aracimi zaten uyguna veriyorum ama adamlar basladi Bu para olmaz mi şu para olmaz mi diye. Bide diyolar ki. Sen bu arabayi satamassin Ver bize gidelim felan filan.. Yemin ediyorum araba satmak zormuş. Insanlara laf anlatamiyosun Hem malinı kötülüyolar hemde ucuza almak istiyolar

• __GeneraL__ kullanıcısına yanıt
    Aynen bunları sadece ben yaşamamışım +11111111111111
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt-cento

Aynen bunları sadece ben yaşamamışım +11111111111111

Sormayin hocam. Yemin ediyorum 1 aydır Arabami satamadim. Bazılari utanmadan bide ayaģina caģiriyo.Iyi niyetimden 2 sefer gittim aliciya ama iyi niyetim sonuçsuz kaldi. Birgün birine iyi sövecem :) az kaldı. Arabamda keyfiyetten Bin TL masrad var. Adam onu görüyor Abi masrafi var diyor. Ee kardesim biniciysen yaptir bin Zaten uyguna veriyorum daha napim diyorum Düşmessen almam diyo. :)))) Ya sabırrrrr

• Hocam senin arabada kolay satılacak bir araba değil yanlız.İsyan etmekte her ne kadar haklı da olsan üçe beşe bakma o arabayı elden çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsn_33 -- 13 Ağustos 2016; 23:49:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Hocam senin arabada kolay satılacak bir araba değil yanlız.İsyan etmekte her ne kadar haklı da olsan üçe beşe bakma o arabayı elden çıkar

Hocam girin bakin benim arabanin emsallerine. 2 tane ilan var eğer duruyosa. Ikisde Airbag açmis yani Agir hasarli. Biri 34 digeri 37 yazmiş. Simdi benim arabam kötü onlar iyi mi?

Benim arabada ağir hasar yok. Her ciziği vuruğu kaskoya vermisler Tramere islenmiş. Ben bunu anlamiyorum işte.

Politika günü kurtarma geleni öpme olduğu için 2.el de çakal çok

İstersen linkinide ver arabanın ama yanlış hatirlamıyorsam senin arabadada 25 bin hasar kaydı vardı ve km yüksekti

• quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Bu alıcının sorumlulugunda olan bir konu. Neden satacagim araca gidip bir de ekspertiz yaptirayim? Benim yaptirdigim ekspertize güvenen kişinin benim lafima da güvenmesi lazim.

Lafla imzalı kagıt uzerinde fark yokmu demek istiyorsunuz şimdi ben anlamadım tam?

Sahte bir rapor yapmak zor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

İstersen linkinide ver arabanın ama yanlış hatirlamıyorsam senin arabadada 25 bin hasar kaydı vardı ve km yüksekti

Bak bunlar agir hasarli

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2011-model-full-plusfull-otomatik-dizel-34.900-tl-326705123/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2011-chevrolet-epica-2.0-d-lt-paket-temiz-bakimlu-full-plusfull-328383114/detay

Benim arabayi güncelledim Daha düşmemiş

Hocam insanlara taviz vermeyin sert takının biri size telefonda yada yüz yüze şu para olmaz mı bu para olmaz mı yada ilanda yazanlari tekrardan sorma eğilimi yaparlarsa direk diyeceğiniz 3 şey var
    ''o para git getir benim ki gibi ise almak istiyorum''
    ''ilanda yazan neyse o zamanımı çalma''
    ''sizin gibi birine araç satmıyorum''
    Zaten insanlar ne mal olduğunu belli ediyor bu 3 şeyden sonra.

Dert etmeyin illaha satılır hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Hocam insanlara taviz vermeyin sert takının biri size telefonda yada yüz yüze şu para olmaz mı bu para olmaz mı yada ilanda yazanlari tekrardan sorma eğilimi yaparlarsa direk diyeceğiniz 3 şey var
    ''o para git getir benim ki gibi ise almak istiyorum''
    ''ilanda yazan neyse o zamanımı çalma''
    ''sizin gibi birine araç satmıyorum''
    Zaten insanlar ne mal olduğunu belli ediyor bu 3 şeyden sonra.

Dert etmeyin illaha satılır hocam

Teşekkürler Hocam. Tam 1 aydır inanin piskolojim bozuldu. Arabanin herşeyi ortada Öyle teklifler geliyoki mesajlarda güler misin ağlar mısın? Çek senet teklif edenler, Hatta koyun teklif eden oldu ya :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.