< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2.el araba fiyatları düşer mi ? (2. sayfa)
-
-
Otobüse kadar öyle görünüyor 😷 -
Vallaha ağa imkanınız varsa kaçın yurtdışına başka yapacak bişey kalmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ülkede fiyatı düşen bir şey var mı da araba fiyatları düşsün? Ekonomi allak bullak zaten. Az önce altın hesabımdaki altını bankanın 440₺'den kabul ettiğini gördüm. Bize satarken 459₺'den veriyor. Aradaki 19₺'lik fark, onların bile ekonomiye güvenmediğini gösteriyor. Böyle bir ortamda fiyatın düşmesini beklememeliyiz.
-
Vallaha ağa bu saatten sonra halk olarak bişeyler yapmamız lazım o zaman. Atalarımız bu devleti başa gelen hükümet sömürsün diye kurmadılar.
babanın oğlu gelse yinede düşmez...
-
Biz de düşürmek için birşeyler yapalım o zaman.
Biz de düşürmek için birşeyler yapalım o zaman.
quote:
Orijinalden alıntı: simpsontr
Biz de düşürmek için birşeyler yapalım o zaman.sıfır araçta indirim olmadı sürece zor gerçi piyasa sallandı bi kere toparlanması zor olur. vatandaşın bu konuda yapacak hiçbişeyi yok.
ha diceksin ki almayalım düşer..
oda yemez kardeşim piyasa ötv indirimi beklerken ötv ye zam geldi...
türk toplumu salağa yatmayı sever...
ötv indrimi bu devirde beklemek ahmaklıktır..
-
Ya kardeşim halkın olmadığı yerde devlet olmaz. Biz halk değil miyiz ? Dincilere para yedireceğemize gereken neyse onu yapalım.
quote:
Orijinalden alıntı: simpsontr
Ya kardeşim halkın olmadığı yerde devlet olmaz. Biz halk değil miyiz ? Dincilere para yedireceğemize gereken neyse onu yapalım.bu millet 2016 dan beri ekonomide şamar oğlanı oldu yedi dayağın haddi hesabı yok sesi çıkmıyor..
senin kadar benim umudum yok...
arkadanda 5 kişi bile bulamazsın..
-
Arkamda kimse yoksa ben de kendi çizdiğim yolda tek başıma ilerlerim.
Atatürk "eğer ülkeni kurtaracak bir lider beklemekteysen ben size hiç bişey öğretememişim demektir."
Forumdaki gibi kendinden başka herkese al-satçı diyen kripto al-satçılar varken düşmez.
-
düşmez. daha da çıkar. 1-2 haftalık aşağı yönlü grafiklere aldanmayın uzun vadede yönü hep yukarıdır. son 5 yıldır böyle. düşüş trendi en fazla 1-1,5 ay sürer yukarı döndüğünde de eski fiyatlara bağışık olduğundan hemen yeni zirve yapar. korona, ötv, arz krizi, talep , sıfı kampanyası , alsatçı vs hiçbiri trendin bu yönünü bozamaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X