Şimdi Ara

2.el a.blue alım yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir accent blue almaya niyetlendim. Aracın 3100tl'lik trameri var. Sahibi kaskodan yapıldığını söylüyor. Sahibiylede görüştük ekspertiz yaptırıp, servisten kayıtlarına bakabileceğim.

Ancak tramere attığım bu hasara dair mesajda değişen parçalar: kaput, ön panel, ön tampon, sağ ön çamurluk, sağ ve sol far, sağ tabla, tampon darbe emici, alternatör kayışı, ön tampon orta ızgara, motor kayış muhafazası, sağ ve sol tampon braketi, sağ ve sol far braketi.

Sizce bu değişenlere göre 3100tl'lik hasar kayıdı normal mi? Yoksa araç iki far, kaput ve çamurluk değiştiğine göre büyük darbe almışmıdır.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vas...fiyat-dustu-2014otomatik-crdi-413779084/detay

Fiyat olarak sahibi telefonda 41000 dedi sizce fiyat uygunmudur? İlk aracım olacak ve bu konuda bayağı bir cahilim. Bu yüzden görüşlerinizi belirtebilirseniz sevinirim.

• ağır hasar kaydı var yani pert kaydı diyelim araç zaten 40 bin tl 30 binde kayıt aracın önü kompledeğişmiş zaten şasi falan yamulmuş sonucta..

son sahibi olursun alırsan benden demesi satması cok zor olur 40 bin lira az para değil. git 40 bine kayıtsız temiz bir araç al..

ben skoda roomster 1.2 2010 model 74 binde araca 30 bine aldım aracı görsen tertemiz 1 ci sahibinden hiç expertizede sokmadık 20 dk içinde aldık noterden inan motoru bile çalıştırmadan aldım cünkü temiz olduğu her halinde belliydi kaza yapan arac bir daha ayar tutmuyor.. . satan kişi cok iyi birisiydi lokantacıydı zaten yeri yurdu belli insanın bu kişilerden almak lazım yani esnaf kişilerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 24 Nisan 2017; 8:49:24 >
  • hyundai ix35'in bir ön kaputu serviste, 2012 senesinde 1975 tl idi. faturasını hatırladım şimdi.

bu kadar değişene 3100 lira düşük biraz. ama araç yerli üretimdi sanırım, ondan da olabilir. ix35 ithal.
  • Verdiğiniz linkteki araç ise hasar sorgu fotosunda birşey dikkatimi çekti. Değişen parçaların hepsinin yanında eşdeğer yazıyor. Yanlış anlamadıysam yansanayi parçalar ile yapılmış onarım. Bukadar değişen parçası olan ve yan sanayi parçaya göre bu bedeli olan bir araca yanaşmzdım.
  • Arabanın onden darbe aldığı cok belli hiç temiz gobi durmuyor. Gel sen vazgeç bu arabadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasar miktarı düşük gözüktüğü için niyetlenmiştim ama sanırım 3-5 fazla verip temizini almak daha mantıklı. Yorumlarınız için teşekkürler.
  • araç motor içine kadar girmiş uzak dur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 Hakkında Yardım Lütfen
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • araç göğüse kadar girmiştir emin ol. temizine bakın
  • O kadar parçanın o paraya değişmesi pek mümkün değil eğer çıkma parça kullanmadıysalar. Ben Focus ile köpeğe çarptığımda sadece Sis farı ve tamponu tutan parçalar vede davlumbaz değişmişti ve bundan daha fazla para tuttu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.