Şimdi Ara

2. El 4.20D xDrive

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ERS MOTORS 3D '2014 BORUSAN BOYASIZ 420d X-Drive M SPORT'
    İlan No: 507828944
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ers-motors-3d-2014-borusan-boyasiz-420d-x-drive-m-sport-507828944/detay

Linkteki araç kafama yattı ancak bazı sorularım olacak sizlere.

1- Araçta baz ses sistemi var sanırım, müzik dinlemeyi severim.Deep house tarzı dinlerim genelde.Bmw nin Baz ses sisteminin yetersiz olduğunu okumuştum.Ne dersiniz üzer mi sizce?
    2- M4 body kit uygulanmış, orijinal mi bilmiyorum yada yan sanayi body kitler var mı onu bile bilmiyorum ama egzoz ve body kit uygulaması garantiyi bozabilir diye düşünüyorum. Araç hala garanti kapsamında mı? 3 yaşında ve 66000kmde.
    3- Aracın eksikleri nedir, olmazsa olmaz diyeceğiniz opsiyonlar var mı?
    4- (220000₺-245000₺) arası önereceğiniz alternatiflere göz atacağım.Yardımcı olursanız sevinirim DH.

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 serisi bile bu kadar olmuş vay be

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef.Faceliftten önce 3 serisindeki yalıtım problemleri 4 serisindede var mıydı hocam?

• açıkçası bu rakamlara (dizel şart değilse) sıfır yeni a5 bakardım...şahsen çok beğendiğim bir araç.
    biraz pazarlıkla iyi fiyatlara alınabilir diye düşünüyorum.
  • Haklısın hocam, bende çok baktım en boş modeline 248000 çektiler.Ön çeker ve benzinli olduğu için fazla geldi malum.Linkteki araç hakkında ne düşünüyorsunuz?Sizce hala garanti kapsamında mıdır?

• tuuurker T kullanıcısına yanıt
    bmw 2 yıl garanti veriyormuş hocam,biraz önce baktım,yani araç her türlü garanti dışı görünüyor.
    linkteki araç hakkında ise,ben şahsen her türlü aracın orijinal donanım ve görüntüsünde olanını tercih ederim,oynanmış araçtan kesinlikle hoşlanma.
    bu konuda biraz eski kafalıyımdır :)
  • Teşekkür ederim hocam cevabın için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam söylemeden geçmeyeyim.M4 aracın body kiti uygulanmış.Yani dışı M4 haline getirilmiş.Abuk sabuk modifiyeli araçları ben de sevmem.

Acaba bu bodykitler Bmw den orijinal olarak mı alınıyor?

Kusura bakmayın Flood yaptım ama mobilde düzenleme ve alıntı çalışmıyor arkadaşlar.

• tuuurker T kullanıcısına yanıt
    hocam o konuyu ilan sahibine açıp sormanız lazım ama açıkçası bmw'den orijinal alıp yaptıklarını pek sanmam.
    bmw'den temin etme gibi bir durumda varmıdır bilmiyorum.
  • Orjinal olarak M4 body kit taktıran şimdiye kadar görmedim. Pİyasada bu işi yapan bir çok yer var. Açıkçası düzgün bi şekilde yapılmışsa sıkıntı yaşamazsınız. Fotoğraflar kontrastı yüksek belirsiz fotoğraflar. Yakından gidip görmek lazım. Birleşme yerleri vs daha net anlaşılır. Aracın yürür aksamına girilmemişse, saçma sapan replika jantlar lastikler kullanılmamışsa body kit ile bi sıkıntı olmaz.
    4 serisi yalıtım olarak gayet iyi. Çerçevesiz kapılara rağmen rüzgar sesi konusunda F30'dan daha iyi diyebilirim.
  • Bir sorayım hocam tekrar sağolun.

• xDrive ve arkadan tahrikte araç nasıl hissettiriyor? xDrive ne zaman tercih edilmeli? 4 çekerin yol tutuşu yüksek hızlarda farkedilecek düzeyde daha mı iyidir?

• Çok sevdiğim bir araç serisi dir 4 serisi hatta bmw de ki tek sevdiğim araç serisi.

İlana gelecek olursak bende orjinal body kit olduğunu düşünmüyorum, bmw nin baz ses sitemi yetersiz kalıyor harman kordon olsa iyi olurmuş gerçekten bunda. Ayrıca daha sonra editleueceğim hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bununla ilgili Otomobil Dünyam 4 serisi arkadan aktarmalı ve xdrive karşılaştırması yapmıştı. Onu izlemenizi tavsiye ederim. Xdrive kullanmadım ama 2.0d motoru 3 kasada kullandım. Arkadan aktarma oldukça keyifliydi. Xdrive farklı bi tecrübe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum -- 6 Şubat 2018; 19:17:6 >
  • Bmw nin baz ses sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Olmazsa olmaz dediğiniz opsiyonlar var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: tuuurker

Bmw nin baz ses sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Olmazsa olmaz dediğiniz opsiyonlar var mı?

Ses sistemine gelince. BMW standart ses sistemleri malesef çok iyi değil. 3 kasada standart ses sistemini sonradan müdahale ile Hifi-HK arası bi düzeye getirmiştim.
    Şuan 4 serisinde standart ses sistemi kullanıyorum. 3 kasanın baz ses sistemine göre daha iyi geldi. Net hoparlör farkı vs var mı bilmiyorum belkide akustik farkıdır. Şimdilik müdahale düşünmüyorum. BMW orjinal ses sistemine müdahale etmek zor ve masraflıdır ama keyif verir.

Olmazsa olmazların çoğu zaten standart 4 serisinde. Bixenon sunroof vs. gibi... Gerisi tercih meselesi.
    İkinci el BMW alıyorsanız bu özellikle ülke şartlarında nispeten performanslı kullanılan bi araçsa donanımdan ziyade aracın temizliğine ve kondisyonuna odaklanmak lazım diye düşünüyorum.

• Elini sallasan orijinal M paket 4 serisine carpar. Neden sonradan M’e cevrilmis olani tercih edesiniz ki?

• 1- Baz ses sistemi sizin beklentinizi karşılamaz.

2- piyasaki m4 body kitlerin %99.9 u yan sanayi. Garantisi bitmiş aracın. Body kittende bir şey olmaz gayet güzel durmuş üstünde.

3- kişisel zevklere göre değişir. Olmazsa olmazlar mevcut araçta.

4- ilandaki aracın fiyatı yüksek. Bu fiyatlarda pazarlık payı %10 lara dayanabiliyor. Aklınızda olsun

• Asla ilanını açık girmeyeceğim bir araç , oynanmış , anası ağlamış araca asla o paraları dökmem, body kiti de sonradan yaptırmış belli ki performans amaçlı kullanmış. Sakıncalı . Almam.
  • satılmış bile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.