Şimdi Ara

2. el 300-350 lira bütçeli sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski bilgisayarımda artık hiç bir oyun oynanmıyor malesef, dolayısıyla sistemi 2. el parçalarla güncellemek istiyorum. Low-medium seviyede de olsa Battlefield, Diablo 3 gibi oyunları oynayabileyim.

Şuanki sistemim;

- Asus P5LD2 Se
    - Pentium D 930 3.0GHZ
    - 2 GB 677 Mhz + 1 Gb 533 Mhz Ram
    - Sapphire HD 4670
    - 1 TB Harddisk
    - Asus 350 Watt Güç Kaynağı

Anakart + işlemci + ram değişikliği düşünüyorum. İşlemci olarak Core 2 Quad almayı planlıyorum. Sorum şudur ki 2. el olarak hangi Core 2 Quad'ı almalı, hangisi stok olarak daha performanslıdır? Ve buna uygun anakart ve ram tavsiyesi bekliyorum. Ayrıca güç kaynağı almak gerekli midir?

Biliyorum bu sistem uzun ömürlü olmayacak belki ama birkaç sene idare etsin yeter. Ekran kartı yeni sisteme göre zayıf gelebilir ama yukarda bahsettiğim oyunlara yetecek seviyede diye düşünüyorum. Gerekirse daha sonra bi ekran kartı da alınabilir.

• Ben Core 2 Quad 9400 + ddr3 destekli uygun bir anakart ve 4 GB DDR 3 bellek düşünüyordum, ekran kartına dokunmayayım diyorum. Belleklerin ddr2 veya ddr 3 olması performans olarak çok fark ettirir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamcream -- 21 Eylül 2014; 22:41:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    60.000 TL Bütçe Sistem
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.