Şimdi Ara

2 Ekran karti ve 2 FARKLI oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    aramalarim sonucunda bu konuda tam bir cevap bulamadim, yardimci olursaniz sevinirim.
    elimde bir tane 9800gtx kart var fakat onu aldigimda anakarta param yetmedigi icin pcie 2.0 destegi olmayan bir anakartta kartin verebileceginden daha dusuk bir performansla kullaniyorum. genel olarak oynadigim oyun world of warcraft, cok fazla bir hardware istemiyor aslen.

    esas sorun su, 21" iki ayri ekran takili makinaya ve nvidia independent screen mod'da 2 ekranda 2 oyun acinca (fullscreen direct 3d degil, maximized window mode, dolayisiyla ikisi de ayni anda gorunebiliyor, diger pencereler minimize olmuyor oyun aktif edilince) FPS 15lere dusuyor.

    Simdi bir anakart ve islemci alacagim, sorum su: "eger SLI destekli, 2 gfx slot u olan bir anakart alirsam, SLI'i kullanmasam bile ikinci bir 9800gtx alirsam, iki karti ayri oyunlara "dedicate ederek/atayarak" oyun basina daha yuksek bir fps alabilir miyim? yoksa sli destegi olan bir kart almama gerek yok mu"

    tesekkur ederim.







  • 2 ayrı fulscren işlem çalştıracaksın bunun mantığı bu ama donanımın ne ki 2 oyunu kaldırcak ram ve işlemci falan sağlam bi donanım ister
  • quote:

    Orjinalden alıntı: djsam

    2 ayrı fulscren işlem çalştıracaksın bunun mantığı bu ama donanımın ne ki 2 oyunu kaldırcak ram ve işlemci falan sağlam bi donanım ister

    Zaten su anda 2 oyunu kaldiriyor ama dusuk fps ile. (4gb ram, coolermaster kasa, islemci de overclocklu ama modelini hatirlamiyorum)

    Cevabini ogrenmem gereken sey su, SLI destekli bir anakart alip, 2x9800gtx takar AMA SLI'i acmazsam, iki oyunun ayri kartlarda calismasini saglayabilir miyim, driverlar bunu destekliyor mu? Nette gordugum kadariyla bazi sistemlerde SLI yuzunden diger monitor direk kapaniyormus.

    Lutfen yanlis anlasilmasin Farcry gibi bir oyundaki performansi artirmak derdinde degilim, SLI destekli kart alip ikinci bir grafik karti alip su anda yapabildigim seyi bile yapamayacaksam girdigim masrafa degmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.