Şimdi Ara

2 ekran kartı arasında kaldım bide sistemim bu kartlar için yeterli mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bence PALİT olanı tercih edin. Sisteminizde işlemci hakkında bişey diyemeyeceğim AMD kullanmadığım için fikir sahibi değilim. 400W psu sorun olabilir ATI 500W öneriyor 4850 için. Ram leriniz yeterli.
  • psu'nun yeterli olup olamayacağına nasıl emin olabiliriz kullanna arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum ona göre boşuna almayayım bu ekran kartını..
  • PSU'nun modeli falan önemli yeterli diyebilmemiz için, eğer iyi amper değerli bir 400W ise yeterli olur.

Sistemin ise o kartlar için yetersiz ama idare eder...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

PSU'nun modeli falan önemli yeterli diyebilmemiz için, eğer iyi amper değerli bir 400W ise yeterli olur.

Sistemin ise o kartlar için yetersiz ama idare eder...

thermaltake kasanın orjinal 400w psu'su... bide ileriye yönelik bi kart düşündüğüm için bu kartı alıyorum bilmem doğru mu düşünmüşüm..
  • Thermaltake'in gerçek 400 watt psu'su hayli hayli yeter o konuda şüpheniz olmasın.Ekran kartı olarakta benim oyumda Palit'ten yana.
    Bu arada sisteminiz de yeterli o kartlar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Tyler Durden__ -- 15 Ekim 2008; 15:38:58 >
  • benim tercihim palit,psu yeterli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler arkadaşlar palitin siparişini verdim 2 gün içerisinde elimde olacak kart.
  • hayırlı olsun diyelim o zaman!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.