Şimdi Ara

2. Dünya Savaşı ile İlgilenenler Klübü [Resimler ve Bilgiler]-[63 Kişi] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
25
Favori
300.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: .: mds :.

Churchiil de ağzından puroyu hiç düşürmüyo...

2. Dünya Savaşı ile İlgilenenler Klübü [Resimler ve Bilgiler]-[63 Kişi]

ztn puro Churchil'in hayatını kurtardı

doktorlar ona ölüceksin hastalığın çok kötü sıgara içme vsvs anlattılar

ama Churchil devam etti ve 20 25 sene daha yaşadı

Und ein letzter Gruß an deinem Grab, von mir dein Freund und Kamerad.
    Es bleibt die Erinnerung, ein letzter Gruß an deinem Grab,
    von mir dein Freund und Kamerad, es bleibt ein Blick zurück.

|||||||||| ReichIII |||||||||| Youtube |||||||||| Burak1337 ||||||||||

• hep 2.dünya savaşını yaşamak isterdim

Üşüyoruz Reis...
  • Kardeş Forumumuza bekleriz arkadaşlar...
    Filmler, Savaştan İlginç kareler,Oyunlar....full arşiv

www.ikincidunyasavasi.org
  • mrb benide kaydedermisiniz özellikle alman silahlarına ilgim çok fazla ve hayranım...

Orjinalden alıntı: .: mds :.

Kardeş Forumumuza bekleriz arkadaşlar...
    Filmler, Savaştan İlginç kareler,Oyunlar....full arşiv

www.ikincidunyasavasi.org

çok gzüel site az önce bulmusdum bide bu konuya giriyim dedim burdada bu sitenin linkini görmek güzel
    bu mesajda yazılanların hiçbiri doğru değildir. mesaj içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
  • benide ekler mısınız klube,birde 2.Dunya Savası'nın baslangıcı sızce Japonya'nın Mançurya'yı işgali mi,yoksa Almanya'nın Polonya'yı işgali mi?
    bu mesajda yazılanların hiçbiri doğru değildir. mesaj içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
  • Beyler 2. dünya savaşını başından sonuna kadar en ince ayrıntısıyla saptırmadan sadece gerçeklerin anlatıldığı bir kitap var mı?Varsa adı nedir nereden bulabilirim?

2.D.S çok şey değiştirdi Dünya da. İnanılmaz derece de değişti hayat.

Einstein'ın büyük fikri'' adlı belgeseli herkeze öneririm çok mükemmel bir belgesel. Filmde E=mc^2 anlatılıyor. Yani atom bombasının temeli

Belgeselin bizi ilgilendiren kısımı :

Lise Meitner: Einstein ünlü denklemini ortaya attıktan sonra çalışmalara başlayan Lise, uranyum atomunun parçalanabileceğini kanıtladı ve Einstein’ın denkleminin de öngördüğü üzere, bunun sonucunda ufacık bir kütleden olağanüstü bir enerji açığa çıktığını ortaya koydu. Bu buluş atom bombasının temellerini atacaktı.

Eğer ABD erken davranmasaydı naziler yapacaktı. Ama Amerikalılar'ın bu bombayı yapması bir bakıma iyi oldu diyebiliriz. Düşünsenize naziler atom bombasını yaptılar ve kullandılar

ölürdük yani yaşam olmazdı

2. Dünya Savaşı ile İlgilenenler Klübü [Resimler ve Bilgiler]-[63 Kişi]
    Lise ve atomun parçalanmasında önemli rol oynayan fakat atomu kendisinin parçaladığını idda eden Otto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lotrium -- 11 Kasım 2008; 15:40:52 >

• BENIDE EKLEYIN
  • normandy çıkartması nın resmi ni aynen medal of honorda görmüştüm güzel oyundu.thompson da call of duty de favorimdir

call of duty
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.