Şimdi Ara

+2 DUAL KEKURİ RİNG ALSAM MI ? ::::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Server beramus adamın biri bana +2 dual kekuri ring satacak 20 gb istiyor mage ve assas da kullanmak istiyorum işime yararsa gb alıp alacağım ne dersiniz .60 LvL magem var onda kullanabilir miyim nasıl bir etki eder,+2 kekuri ringim olursa ne gibi işime yarayabilir hemen bana yazarsanız olumlu ise alacağım değilse almayacağım.
    Şimdiden teşekkürler.

Bir de kekuri ring ne işime yarayabilir +2 üstelik ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser67c -- 2 Eylül 2007; 13:47:58 >

• yuh 20gbmi olyde +2 kekuri 4gb dual 7.5gb olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Yokedici__ -- 2 Eylül 2007; 13:56:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cruiser67c

Server beramus adamın biri bana +2 dual kekuri ring satacak 20 gb istiyor mage ve assas da kullanmak istiyorum işime yararsa gb alıp alacağım ne dersiniz .60 LvL magem var onda kullanabilir miyim nasıl bir etki eder,+2 kekuri ringim olursa ne gibi işime yarayabilir hemen bana yazarsanız olumlu ise alacağım değilse almayacağım.
    Şimdiden teşekkürler.

Dual 20 gb mi yoksa tanesi mi?
    Magelerin işine yaramaz.Resistance açısından olabilir, ama dex veriyor genellikle rogueler kullanır.
  • beramusta fiyatlar çok pahalıymış yaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: XaSe®

quote:

Server beramus adamın biri bana +2 dual kekuri ring satacak 20 gb istiyor mage ve assas da kullanmak istiyorum işime yararsa gb alıp alacağım ne dersiniz .60 LvL magem var onda kullanabilir miyim nasıl bir etki eder,+2 kekuri ringim olursa ne gibi işime yarayabilir hemen bana yazarsanız olumlu ise alacağım değilse almayacağım.
    Şimdiden teşekkürler.

Dual 20 gb mi yoksa tanesi mi?
    Magelerin işine yaramaz.Resistance açısından olabilir, ama dex veriyor genellikle rogueler kullanır.

DUAL +2 KEKURİ RİNG 20 GB DEDİ BANA

• OHA DUAL +2 KEKURİYE 20GB VERİLİR Mİ HELE PARANIN ÇOK ÖENEMLİ OLDUGU BU ZAMANDA.MAGEDE BENCE Bİ İŞE YARAMAZ ONUN YERİNE MAGEYE HP,MP VE DEFANS VEREN UNİQ AL DAHA İYİ.
  • o paraya oly de dual rom alırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lugi 7 hanguk 7 mi raptor 8 mi
    15 yıl önce açıldı
    +7 raptor mu +8 glave mi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alma...Bu devirde 2 tane kıytırık yüzük için 20gb verilmez
  • kafayımı yediniz yavv.. patos da kekuri ring +2 200 m ... patosda 20 gb ye dual rol alınıyo. sakın alıyım deme
  • beramus pahalıdırda o kadar degıldır kardes
  • sakın verme ben beramusta oynuyom dual kekuri ye sakın verme 20 gb
  • quote:

Şimdiden teşekkürler.

zhuauhahayttt

20 gb hemde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.